Het zal u vast niet onbekend zijn, maar het is een feit dat zomerbanden boven de 7 graden beter presteren dan winterbanden. Andersom is dat natuurlijk met winterbanden net zo. Het is daarom van belang dat u en wellicht uw medewerkers de juiste banden onder de bus hebben zitten. De samenstelling van het rubber en het profiel van zomerbanden zorgen namelijk voor een kortere remweg en geven meer grip. Een ander voordeel daarbij is dat de banden onnodig slijten. Wissel daarom van banden. Mochten uw banden versleten zijn, dan leggen wij er natuurlijk graag nieuwe onder. Ook hebben wij aantrekkelijke wielensets zodat u voor zowel de winter als de zomer voorzien bent van een complete set.

Bandenwissel plannen Bandenwissel + overige werkzaamheden plannen

Winterbanden vanaf € 60

Grip op de klus is belangrijk, maar grip met de bus is wellicht nog wel belangrijker. Veiligheid gaat immers boven alles. Bij DAGO-Bedrijfswagens wisselen wij de winter- voor zomerbanden en mocht het nodig zijn, dan leggen wij er ook nieuwe kwalitatieve banden op. De winterbanden kunt u bij ons in het bandenhotel opslaan, zo heeft u er ook geen omkijken naar!

Plan een bandenwissel Prijsvoorstel aanvragen

Lichtmetalen wielensets vanaf € 649

Uw VW-Bedrijfswagen voorzien van een lichtmetalen wielenset? Wij hebben deze al beschikbaar vanaf € 649. Vraag gerust een vrijblijvende prijsopgaaf op. Onze Bedrijfswagens Service Adviseurs helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!