Mijn Volkswagen Bedrijfswagen App

De ‘Mijn VW Bedrijfswagen App’ is een nieuwe innovatie van Volkswagen Bedrijfswagens! Met deze app bent u altijd connected met uw bedrijfswagen. Lees hieronder alle details en mogelijkheden. Heeft u vragen of opmerkingen? Heeft u vragen, neem contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag! 

 Voordelen van Mijn VW Bedrijfswagen App

Met de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen App staat u altijd in verbinding met uw bedrijfswagen! Via de applicatie op uw smartphone bent u te allen tijde op de hoogte van de status van uw bedrijfswagen. Zo weet u bijvoorbeeld eenvoudig en direct wat uw kilometerstand is, de verhouding in zakelijke/privé kilometers is en hoeveel brandstof u nog heeft.

Bekijk onderstaande video waarin de voordelen van de app exact worden uitgelegd.

Samengevat:

  • Betaal nooit meer te lang voor parkeren
  • Inzicht in hoe zuinig u remt en optrekt
  • Nog meer informatie over uw ritten
  • Bedrijfswagen altijd en overal terug vinden
  • Vermijdt pech en schakel op tijd hulp in

Nu ook beschikbaar voor oudere VW Bedrijfswagens modellen

Heeft u een Caddy, Transporter, Crafter of Amarok vanaf bouwjaar 2006, dan kunt u vanaf heden ook gebruik maken van de ‘Mijn Volkswagen Bedrijfswagen App’. De app is eenvoudig te activeren door de module aan te schaffen, u kunt deze verkrijgen bij ons. Door ons zal een speciale module in uw bedrijfswagen gemonteerd worden met een simkaart die uw smartphone voortdurend op de hoogte houdt van de wagenstatus.

Uitleg aanmelden Mijn Volkswagen Bedrijfswagen App

In onderstaande video wordt uitgelegd hoe je je aanmeldt voor de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen App. Heeft u na het bekijken van de video nog vragen? Neem gerust en vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag!