Volkswagen Bedrijfswagen Reparatie

Heading

Wij begrijpen dat uw Volkswagen Bedrijfswagen essentieel is in uw bedrijfsvoering. Daarom helpen wij u altijd zo snel mogelijk weer de weg op! Want tijd = geld.

Reparatie

Een lekke uitlaat, kapot achterlicht of een beschadigde snaar? Laat het snel, goedkoop en goed repareren door uw Autobedrijf DAGO.We hebben uw voordelen op een rijtje gezet:

  • Twee jaar garantie op onderdelen en werkzaamheden
  • Geen verrassingen achteraf: prijsopgave=factuur
  • Reparatie door vakkundige, door Volkswagen opgeleide, monteurs
  • Vaste lage prijzen voor veel voorkomende reparaties
  • Mobiliteitsservice
Ruitreparatie

Zijn uw autoruiten beschadigd, bijvoorbeeld door opspattende steentjes of een (poging tot) inbraak? Om erger te voorkomen is het belangrijk dat zelfs de kleinste schade direct wordt hersteld. Daarom staat Volkswagen Bedrijfswagens 24 uur per dag voor u klaar.Bel het mobiliteitsnummer
0800 – 555 70 00 (24 uur per dag).

APK

U kent uw bedrijf als geen ander en weet dat de details het verschil maken. Daar gaat het ook om tijdens de Algemene Periodieke Keuring (APK). Dan is het wel zo prettig dat de keurmeesters van Volkswagen Bedrijfswagens dag in dag uit met bedrijfswagens als die van u werken. En exact weten waar ze op moeten letten. Laat uw bedrijfswagen dus keuren waar ze er het meeste verstand van hebben.

Maak direct een werkplaatsafspraak