Volkswagen Bedrijfswagens Onderhoud

Met een specialist onder uw bedrijfswagen staat uw bedrijf nooit lang stil.
Tijd is geld. Daarom is het goed om uw bedrijfswagen te laten onderhouden door onze Volkswagen bedrijfswagenspecialist. Hij kent uw bedrijfswagen als geen ander, beschikt over professionele Volkswagen apparatuur en hij monteert uitsluitend Volkswagen originele onderdelen. Dankzij jarenlange ervaring en scholing is hij bovendien erg deskundig. Dit alles zorgt ervoor dat onze monteurs efficiënt kunnen werken, waarmee u tijd en daarmee kosten bespaart.

Plan werkplaatsafspraakWerkplaats OfferteWerkplaats Acties

Welke onderhoudsbeurten zijn er?

Vaste onderhoudsprijzen

Wie kiest voor een Volkswagen bedrijfswagen kiest voor zekerheid. En wie kiest voor onderhoud door de Volkswagen bedrijfswagendealer heeft altijd de zekerheid van perfecte service. Vakmensen die uw Volkswagen bedrijfswagen door en door kennen en ervoor zorgen dat u, onder alle omstandigheden, blind kunt vertrouwen op uw bedrijfswagen. En nu gaan we nog een stapje verder als het om zekerheid gaat. Met vaste, lage onderhoudsprijzen voor de long life onderhoudsbeurt. Speciaal voor bedrijfswagens die al een tijdje in bedrijf zijn.

Long life onderhoudsbeurt

Ook wel verlengde onderhoudsinterval genoemd. Op basis van het rijgedrag beoordeelt de boardcomputer het onderhoudsmoment. Bij gunstig rijgedrag is dat pas bij 40.000 kilometer of 2 jaar! Tijdens deze onderhoudsbeurt worden alle essentiële punten gecontroleerd. Ook worden de olie en het oliefilter vervangen, de ruiten-, rem- en koelvloeistof bijgevuld en de stuurbekrachtiging gecontroleerd. Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van uw bedrijfswagen kunnen er op basis van fabrieksvoorschriften extra werkzaamheden bijkomen. Bovendien krijgt u met een long life onderhoudsbeurt bij de Volkswagen bedrijfswagendealer gratis pechhulp en 24 maanden garantie op originele fabrieksonderdelen. En wie nu kiest voor de zekerheid van long life onderhoud door de Volkswagen bedrijfswagendealer is ook nog eens verzekerd van zeer voordelig vervangend vervoer.
Let op: heeft uw Volkswagen bedrijfswagen een DSG automaat, dan dient de olie bij maximaal 60.000 kilometer te worden ververst.

Wilt u onderhoudsadvies of een offerte op maat? Neem dan contact op met DAGO.

Voordelen:DAGO flexibele openingstijden Doetinchem klok

  • Volkswagen vakmensen.
  • Originele Volkswagen-onderdelen.
  • Altijd een passende onderhoudsvorm voor iedereen.
  • Fabrieksgarantie blijft behouden.
  • Ondersteunende diensten, zoals vervangend vervoer en haal- en brengservice.

Kortom: Een onderhoudsbeurt bij de Volkswagen bedrijfswagendealer geeft u duidelijkheid en zekerheid.

Plan werkplaatsafspraak

Vrijblijvende Offerte Volkswagen Bedrijfswagen Onderhoud

vrijblijvend een offerte ontvangen voor Volkswagen Bedrijfswagen Onderhoud bij DAGO Autogroep? Laat dan hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Heeft u een voorkeur van vestiging? Wanneer u geen voorkeur heeft hoeft u niks te selecteren.