Volkswagen Bedrijfswagens Inclusief

Als klant van Autobedrijf DAGO kunt u gebruik maken van een loyaliteitsprogramma genaamd Volkswagen Bedrijfswagens Inclusief. Als Inclusief-lid profiteert u van vele voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet!

Kopie van 1

APK voor slechts €10,- met of zonder onderhoud

Autobedrijf DAGO voert tijdens deze APK tevens een milieumeting uit en neemt de afmeldkosten voor zijn rekening! Bovendien krijgt u een APK-keuringsrapport.

Gratis aircocheck

Dankzij airconditioning in uw Volkswagen Bedrijfswagen houdt u onder alle omstandigheden het hoofd koel. Door de airco-installatie regelmatig te laten controleren, blijft het klimaat in uw bedrijfswagen prettig. Hierbij verkleint u ook nog eens de kans op dure reparaties. Voor Volkswagen Bedrijfswagen Inclusief kaarthouders is de aircocheck eens per jaar helemaal gratis.

Wintercheck_BWG_2

Gratis winter- en zomercheck

Altijd veilig op pad met de Volkswagen winter- en zomercheck. Deze op het seizoen afgestemde checks krijgt u één keer per jaar geheel gratis (normaal € 19,95). Profiteer ook van een gratis aircocheck per jaar en verklein hiermee de kans op dure reparaties. U kunt ook telefonisch een afspraak inplannen Autobedrijf DAGO, vermeldt daarbij dat u een Volkswagen Inclusief kaart heeft en gebruik wil maken van de gratis zomer- of Wintercheck.

Acties

Als Inclusief-lid kunt u ook gebruik maken van aantrekkelijke acties. Geef u bijvoorbeeld op voor een rijvaardigheidstraining van de ANWB, en profiteer van heel veel korting!

 

Word Volkswagen Bedrijfswagens Inclusief-lid!