Volkswagen Bedrijfswagen Garantie

Heading

Een Volkswagen bedrijfswagen is een kostbaar bezit, en een reparatie aan uw auto komt altijd ongelegen, niet in de laatste plaats door de onverwachte extra kosten die dat met zich meebrengt. Met een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen hoeft u zich daar niet druk over te maken, dankzij de twee jaar durende fabrieksgarantie. Als u voor één van de extra garantiemogelijkheden van Volkswagen bedrijfswagen kiest, de Extra Garantie of Zekerheidspolis, verlengt u deze zekerheid.

Extra Garantie

Als u bij aankoop van een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen Extra Garantie afneemt bij uw Volkswagen bedrijfswagendealer bent u twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten. U kunt rekenen op een snelle, vakkundige reparatie zonder hoge facturen achteraf. Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie biedt een uitgebreide dekking die aansluit op de Volkswagen fabrieksgarantie. Autobedrijf DAGO vertelt u graag meer over de Extra Garantie.

Voordelen Extra Garantie
  • Extra Garantie tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Dekking geldt in binnen- en buitenland.
  • Geen eigen risico, onderdelen en loonkosten worden 100% vergoed.
  • Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie is eenvoudig af te nemen op het moment van aankoop van een nieuwe bedrijfswagen.
Zekerheidspolis

Mocht u uw bedrijfswagen al hebben aangeschaft en u wilt toch nog Extra Garantie, dan kunt u kiezen voor Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis.
U kunt de Zekerheidspolis op elk moment afsluiten binnen de twee jaar durende fabrieksgarantie. De Zekerheidspolis kent zeer aantrekkelijke tarieven.
De Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis biedt aansluitend op de reguliere garantie één of twee jaar financiële bescherming tegen reparaties, zonder eigen risico. De premie voor deze unieke verzekering is geldig voor een looptijd van één jaar of twee jaar en met een maximale kilometrage van 100.000 km.

Bekijk hieronder het tarief dat voor u van toepassing is.

Tarieven after sales zekerheidspolis