Werkplaatsacties Volkswagen Bedrijfswagens

Ieder kwartaal hebben wij nieuwe acties voor uw Volkswagen Bedrijfswagen. Op dit moment kunt u gebruik maken van diverse winteraanbiedingen, waaronder de Wintercheck, korting op accessoires en op winterbanden. 

Plan direct een werkplaatsafspraak

Wintercheck voor € 16,50

Blijf comfortabel op weg in de winter met uw Volkswagen Bedrijfswagen, met de wintercheck bij DAGO. Voor slechts € 16,50 controleren wij uw bedrijfswagen op 12 cruciale punten waaronder banden, remmen en verlichting. Indien er vloeistoffen bijgevuld moeten worden, doen wij dit geheel gratis. Ook krijgt u een all-weather mattenset van ons cadeau! Indien uw accu aan vervanging toe is, krijgt u deze van ons cadeau. Dat noemen wij service! 

Plan een wintercheck voor € 16,50

Voordelige winterbanden en wintersets

Is uw bus nog niet voorzien van winterbanden? Of zijn deze aan vervanging toe? Maak dan gebruik van onze aanbiedingen op wintersets en winterbanden. Afhankelijk van uw model Volkswagen Bedrijfswagen, kunnen wij u diverse sets aanbieden tegen scherpe prijzen. Meer gemak met het wisselen? Vraag ons dan naar complete wintersets. Voor vrijwel elke Volkswagen Bedrijfswagen hebben wij een interessante combinatie van velgen en kwalitatieve winterbanden beschikbaar. 

Prijsopgave winterbanden of winterset

Accessoires voor uw Volkswagen Bedrijfswagen

Maak uw Caddy, Transporter, Crafter of Amarok compleet met (winter) accessoires. Profiteer van voordelige prijzen op een winter verzorgingsset, all-weather mattensets, sneeuwkettingen meer. Bent op zoek naar accessoires voor uw bedrijfswagen? Vraag ons om een prijsopgave!