Werkplaatsacties Volkswagen Bedrijfswagens

Ieder kwartaal hebben wij nieuwe acties voor uw Volkswagen Bedrijfswagen. Op dit moment kunt u gebruik maken van diverse aanbiedingen, waaronder de seizoenscheck, aircocheck, korting op accessoires en op winterbanden. 

Plan direct een werkplaatsafspraak

Voordelige zomerbanden en zomersets

Is uw bus nog niet voorzien van winterbanden? Of zijn deze aan vervanging toe? Maak dan gebruik van onze aanbiedingen op wintersets en winterbanden. Afhankelijk van uw model Volkswagen Bedrijfswagen, kunnen wij u diverse sets aanbieden tegen scherpe prijzen. Meer gemak met het wisselen? Vraag ons dan naar complete zomersets. Voor vrijwel elke Volkswagen Bedrijfswagen hebben wij een interessante combinatie van velgen en kwalitatieve banden beschikbaar. 

Prijsopgave zomerbanden of zomerset Bandenwissel plannen

seizoenscheck voor € 16,50

Bent u benieuwd naar de huidige staat van uw Volkswagen Bedrijfswagen? Voor slechts € 16,50 controleren wij uw bedrijfswagen op de belangrijkste punten waaronder banden, remmen en verlichting. Indien er vloeistoffen bijgevuld moeten worden, doen wij dit geheel gratis. Plan nu een check voor slechts € 16,50. Na afloop van de seizoenscheck ontvangt u van onze monteur de technische bevindingen. 

Plan een seizoenscheck voor € 16,50 Checklist bekijken

Airco onderhoudsbeurt + geurbehandeling € 115

Verhoog het comfort in uw Volkswagen Bedrijfswagen en plan een aircco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling in. De kosten hiervan bedragen € 115 exclusief btw. Tijdens deze onderhoudswerkzaamheden verrichten wij de volgende werkzaamheden:

  • Anti-geurbehandeling
  • Controle van de bediening
  • Visuele controle
  • Reinigen van airco- en ventilatiesysteem
  • Controle van pollenfilter
  • Bijvullen of vervangen van koudemiddel
  • Temperatuurmeting
  • Druk- en lektest
Airco onderhoud is belangrijk want een te laag koudemiddel kan ernstige schade aan de airconditioning veroorzaken, met hoge kosten tot gevolg. Het koudemiddel zorgt naast de frisse en zuivere lucht ook voor de smering van het aircosysteem. 
 
Indien u kiest voor een losse airco geurbeandeling, dan bedragen de kosten € 32,25. Volledig airco onderhoud voor modellen vanaf modeljaar 2017 bedraagt € 157. Dit heeft te maken met het gebruik van het nieuwe koudemiddel R1234yf en hiervoor geldt een hoger tarief.
Airco onderhoud plannen

Aircocheck € 16,50

Een goed werkende airco is essentieel voor een vakman. De airco in uw Volkswagen Bedrijfswagen zorgt voor een frisse en constante temperatuur. Ook zorgt deze ervoor dat de ramen niet beslaan. Wij adviseren om het jaar een aircocheck uit te laten voeren. Onze monteur zal de bevindingen met u delen en aan de hand daarvan een advies uitbrengen of een onderhoudsbeurt wel of niet aan te raden is. Plan nu een aircocheck in. Voor slechts € 16,50 excl btw weet u precies of uw airco nog goed functioneert. 

Accessoires voor uw Volkswagen Bedrijfswagen

Maak uw Caddy, Transporter, Crafter of Amarok compleet met accessoires. Bent op zoek naar accessoires voor uw bedrijfswagen? Vraag ons om een prijsopgave!