Volkswagen Bedrijfswagens: 7 Servicebeloften

Wanneer u voor een Volkswagen Bedrijfswagens kiest, zult u daar geen spijt van krijgen. Bij Autobedrijf DAGO werken wij namelijk met de 7 servicebeloften, dit alles met als doel om uw bedrijfsvoering nooit stil te laten staan. Wij staan dan ook altijd voor u klaar en mede door onze vergaande service is uw investering onderaan de streep de slimste. 

2 jaar garantie op onderhoud en 4 jaar reparatie

Volkswagen Bedrijfswagens staat voor kwaliteit. Hier mag u dan ook standaard op rekenen. Mocht er na een reparatie of onderhoudsbeurt onverwachts blijken dat u terug moet komen, dan kunt u rekenen op 2 jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden. Op reparaties krijgt u zelfs vier jaar garantie.

24/7 gratis pechhulp

Bij Volkswagen Bedrijfswagens staan wij voor u klaar. Mocht u onverhoopt met pech langs de kant van de weg staan in Nederland, dan doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Binnen een uur zal er iemand ter plaatse zijn die u weer op weg gaat helpen. Mocht uw bedrijfswagen niet direct te repareren zijn, dan wordt er vervangend vervoer geregeld. Deze service is gratis als uw Volkswagen Bedrijfswagen in onderhoud is bij een officiële Volkswagen Bedrijfswagen dealer. Tevens dient uw bedrijfswagen onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften en intervallen hebben gehad. Bij pech kunt u bellen met: 0800- 555 70 00

Haal- en brengservice

Bij ons kunt u bij alle vestigingen gebruik maken van de haal- en brengservice. Om u tijd te besparen halen wij uw bedrijfswagen op, en brengen deze weer terug na reparatie. Tevens bieden wij u, tegen een kleine prijs, vervangend vervoer aan. 

Kleine reparaties direct geregeld

Wij houden ondernemers in beweging. Wanneer een reparatie maximaal 1 uur duurt, zullen wij deze direct uitvoeren. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om ons te kunnen bezoeken, dan is het ook mogelijk dat wij op locatie het probleem repareren. 

Afspraak = afspraak

Bij DAGO doen wij er alles aan om uw bedrijfswagen op het afgesproken tijdstip gereed te hebben. Uiteraard kan het wel eens voorkomen dit niet het geval is, maar dan zullen wij u tijdig informeren en tot een passende oplossing komen. 

Flexibele werktijden

Onze service voor de bedrijfswagens is flexibel. Zo ook onze tijden. Onze werkplaats hanteert flexibele openingstijden om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

Altijd actuele inzichten

Download de 'Mijn Volkswagen bedrijfswagens app' en u bent altijd verbonden met uw bedrijfswagen. Deze app zorgt ervoor dat u altijd de actuele gegevens van uw bedrijfswagens in de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan ritregistraties, het volgen van de bedrijfswagen op afstand, tips over zuinig(er) rijden en inzicht in het wagenpark.