Volkswagen Bedrijfswagens onderhoud

Bij Autobedrijf DAGO begrijpen wij dat uw Volkswagen Bedrijfswagen voor omzet zorgt. Wij zorgen er dan ook voor dat u zo snel mogelijk weer kunt rijden indien uw bedrijfswagen voor onderhoud of reparaties bij ons staat. Voor onderhoud en reparaties bent u in Aalten, Doetinchem en Ulft aan het juiste adres. Uiteraard hebben wij ook de beschikking over vervangend vervoer zodat de werkzaamheden nooit stil komen te liggen!

Plan online een werkplaatsafspraak

Heet uw Volkswagen Bedrijfswagen onderhoud nodig? Plan in onze werkplaatsmodule direct een afspraak. Kies de gewenste datum en tijdstip en wij zorgen ervoor dat uw Volkswagen Bedrijfswagen het beste onderhoud krijgt. 

VW-Bedrijfswagens onderhoudsprijzen

Wij zijn duidelijk over onze onderhoudsprijzen zodat u weet waar u aan toe bent. Tevens werken wij ook met scherpe pakketprijzen. Bekijk het kostenoverzicht per model. 

Onderhoudsprijzen bekijken

VW-Bedrijfswagens bandenservice

Uw banden zijn in goede handen bij Autobedrijf DAGO. Bij ons kunt u dan ook terecht voor de complete bandenservice. Hierbij kunt u denken aan een bandenwissel, aankoop van nieuwe wielensets, uitlijnen, balanceren en opslag. Tevens hebben wij het hele jaar door interessante acties op banden- en wielensets. 

Meer over onze bandenservice