Bedrijfswagens Occasions

Bent u op zoek naar een krachtige, goed onderhouden occasions Bedrijfswagens van Volkswagen? Dan bent u bij DAGO Autogroep op de juiste plaats! DAGO beschikt namelijk over een ruime voorraad in Volkswagen Bedrijfswagen Occasions. Een Caddy, Transporter of Multivan, DAGO heeft deze Bedrijfswagens, zo goed als nieuw, op voorraad voor uw werkzaamheden.

Klik op onderstaande button voor de volledige voorraad Bedrijfswagen occasions. Interesse in één van onze Bedrijfswagens? Maak een vrijblijvende proefrit om uw wagen te ervaren op rijgedrag. Vragen? Wij staan voor u klaar en helpen u graag!

Volledige Bedrijfswagens Occasions voorraad

 

Volkswagen Caddy Occasions

De Volkswagen Caddy, groot en tóch compact! De Caddy behoort al jaren tot de top van de bedrijfswagens. De Caddy is dé compacte, krachtige bedrijfswagen van Volkswagen. Ideaal voor het vervoer van kleine tot middelgrote producten. Daarbij trekt de Caddy moeiteloos een aanhanger. Benieuwd naar de Volkswagen Caddy? Bekijk dan de voorraad occasions Bedrijfswagens door op onderstaande button te klikken.

Caddy Occasions voorraad

 

Volkswagen Transporter Occasions

70 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter gesloten bestelwagen. De Volkswagen Transporter is een bus die er niet alleen nóg beter uitziet, maar ook compleet vernieuwd is. Een bestelbus die tegemoet kwam, en komt, aan de wensen van echte vakmensen. Daar is in 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. De Transporter heeft een ijzersterk design en ook het interieur mag er wezen, dit is zeker hoogwaardig te noemen. Klik op onderstaande button voor de voorraad Transporter occasions.

Transporter Occasions voorraad

 

Volkswagen Multivan Occasions

Om in te spelen op het feit dat iedereen anders is, heeft Volkswagen Bedrijfswagens de Multivan geïntroduceerd om aan ieders wensen te voldoen. Het flexibele interieur en luxe interieur biedt een zee aan ruimte. De talrijke individuele mogelijkheden geven een gevoel van vrijheid. Het maakt de drempel dan ook aantrekkelijk laag om voor de Multivan te kiezen. Benieuwd naar deze multifunctionele Bedrijfswagen? Klik dan op onderstaande button voor het aanbod Multivan occasions.

Multivan occasions voorraad

 

volkswagen bedrijfswagen occasion