27 oktober 2021

Volkswagen heeft de alleskunner opnieuw uitgevonden! De nieuwe Multivan is ruim, flexibel, veelzijdig en is zijn tijd ver vooruit. Ook biedt het model een veilige ruimte voor alle passagiers en zit het niet vol met technische snufjes, maar wel met innovatieve oplossingen. Mede dankzij de zeer lage CO2-emissiewaarde is de Multivan T7 aanzienlijk lager geprijsd dan zijn voorganger. U rijdt de Multivan nu vanaf € 54.400 inclusief btw en bpm. Exclusief btw en bpm bedraagt de vanafprijs € 42.888. Het is wellicht bijna niet voor te stellen, maar de nieuwe Multivan is bijna € 40.000 (!) voordeliger dan de vorige generatie. 

De verkoop van het nieuwe model is per direct gestart en onze Volkswagen-Bedrijfswagen specialisten, Sjoerd Zwaan, Razmik Hamo en Pim van Aalst, vertellen u graag meer over deze nieuwe aanwinst. U bent van harte welkom bij onze vestiging in Aalten of Doetinchem.

Info | Offerte | Afspraak Multivan T7 online samenstellen

Zeer luxueus introductiemodel beschikbaar

De introductie van een nieuwe aanwinst moet natuurlijk gevierd worden met de komst van een speciale uitvoering. Dit betreft de tijdelijke Multivan Energetic en deze beschikt, naast over een uniek uiterlijk, ook over 18 inch lichtmetalen velgen, een glazen panoramadak, een grille in hoogglans zwart met verlichting en privacy glas. Ook op het gebied van luxe en comfort gaat u niets tekortkomen in de Energetic uitvoering. Zo is er een easy open/easy close achterklep, een multifunctionele verschuifbare tafel, Navigatie Discover Media met 10 inch display en Park Assist.

Deze luxe en, let op, tijdelijke uitvoering is er al vanaf € 59.700 inclusief btw en bpm.

Multifunctioneel inzetbaar en onderweg

Er zijn grote uiterlijke wijzigingen aangebracht, desondanks oogt het nieuwe model herkenbaar én strak. Mede dankzij de strakke lijnen en dus gunstige stroomlijn is de Multivan efficiënt qua verbruik. Ook het interieur is ongekend ruim en dat is te danken aan de lange wielbasis, grote spoorbreedtes en het feit dat de traditionele versnellingspook en handrem zijn vervangen door kleine varianten. De ruimte tussen de voorstoelen kan daardoor ook als doorloop naar achteren functioneren waardoor het allemaal nog ruimer oogt.

Achterin is plaats voor maximaal vijf stoelen die tevens makkelijk te verwijderen zijn. Uniek detail: u heeft de mogelijkheid om de stoelen op de tweede rij 180 graden te draaien en daarnaast is er een tafeltje beschikbaar.

Goed om nog te noemen: de Multivan is 100% digitaal en connected. Zo is bijvoorbeeld een 10 inch multimediadisplay, Digital Cockpit Pro, draadloos app-connect en spraakbediening mogelijk.

Standaard als 1.4 eHybrid

Voor de Nederlandse markt wordt de Multivan standaard geleverd als 1.4 TSI eHybrid. Deze hybride-benzinemotor is goed voor 160 kW oftewel 218 pk. Als rijder heeft u de mogelijkheid om korte afstanden volledig elektrisch te rijden. Vanzelfsprekend zal de 1.4 TSI benzinemotor op langere afstanden automatisch bijspringen.

Wilt u meer informatie over de nieuwe Multivan ontvangen? Ons Volkswagen-Bedrijfswagen team staat voor u klaar! Ook kunt u nu direct zelf aan de slag want de bus is geheel naar eigen wens samen te stellen. Configureer hier uw nieuwe Multivan en deel de configuratie met ons. Aan de hand daarvan maken wij graag een offerte en/of geven wij u advies.

Multivan T7 samenstellen Configuratie delen

Info | Offerte | Configuratiecode | Afspraak

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!

Wij helpen u graag verder!