DAGO houdt u op de hoogte Prijs vernieuwde Transporter T6.1 bekend

  • Volkswagen Bedrijfswagens

Prijs vernieuwde Transporter T6.1 bekend

De prijzen van de vernieuwde Volkswagen Transporter T6.1 zijn bekend. Onlangs heeft Volkswagen gecommuniceerd dat de T6.1 beschikbaar is vanaf €21.900 exclusief btw/bpm. Voor dit bedrag rijdt u een L1H1 26 uitvoering met 2.0 TDI dieselmotor en 66 kW/90 pk. Dit betreft een handgeschakelde bestelwagen met 5 versnellingen. De T6.1 met dubbele cabine (L2H1 30) is te bestellen vanaf €26.500 exclusief btw en bpm. Tevens is er ook een Economy Business Transporter beschikbaar. Deze heeft een vanaf prijs van onder de €19.000.

Prijslijst downloaden Offerte aanvragen T6.1 tot in detail bekijken

Rijker uitgerust dan voorheen

Standaard beschikt de vernieuwde Transporter over de Trendline uitrusting. Dat betekent standaard meer pk’s, een nieuw dashboard en uitrusting als een boordcomputer, gekoeld dashboardkastje, zijwindassistent en H7 koplampen.

Bulli oftewel de top-uitvoering

De Bulli is de nieuwe top uitvoering van de T6.1 en is de vervanger van de succesvolle T-Edition. Deze uitvoering heeft alle luxe die een Transporter rijder maar wensen kan. Ten opzichte van de Highline uitvoering beschikt de Bulli over de volgende extra opties:

  • (Nieuwe) LED-koplampen met LED-dagrijverlichting
  • Diverse (grotere) velg upgrades
  • Adaptive Cruise Control tot 210 km/h
  • Light Assist
  • Multivan voorkant en dashboard met decoratiepanelen
  • Digital cockpit
  • Bulli emblemen op het exterieur (zijschermen)

Leverbaar als

In 1950 werd de Volkswagen Transporter voor het eerst geïntroduceerd. Door de jaren heen heeft het model verschillende metamorfoses ondergaan om succesvol te blijven. De T6.1 wordt leverbaar als bestelwagen en pick-up, zowel met enkele als dubbele cabine. Daarnaast is de Transporter zoals u van Volkswagen gewend bent ook weer als Kombi te bestellen. Deze heeft ruimte voor maximaal 9 zitplaatsen. De vernieuwde Transporter is niet alleen op motorisch gebied vernieuwd, maar ook op veiligheid en is daarnaast nog slimmer dan voorheen.

Wij hebben de primeur

De vernieuwde Transporter 6.1 is voor het eerst bij ons in Aalten te zien. Tijdens het Maatwerk Event op donderdag 7 november hebben wij als eerste in Nederland de primeur! Nergens anders is de T6.1 eerder te zien! Lees hier meer over het Maatwerk Event.

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan meer informatie en/of goed advies? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ons Bedrijfswagen team komt graag met u in contact om u meer duidelijkheid te verschaffen.

 

 


Terug naar nieuwsoverzicht