DAGO houdt u op de hoogte Nieuwe Volkswagen Crafter met Easyloader laadklep voor Ruitech Solutions

  • Volkswagen Bedrijfswagens
Crafter met easyloader laadklep

Nieuwe Volkswagen Crafter met Easyloader laadklep voor Ruitech Solutions

Een prachtige, nieuwe Volkswagen Crafter voor Ruitech Solutions. Na eerder een mooie SEAT Leon en Volkswagen Transporter te mogen leveren, was het nu tijd voor het grootste model in ons aanbod: de Volkswagen Crafter.

Ruitech Solutions is specialist op het gebied van Audiovisuele techniek, zoals videowalls en presentatiesystemen. Voor het transport van de diverse producten heeft Ruitech de beschikking over een dichte aanhanger, welke getrokken werd door de Transporter. Echter onstond de vraag naar meer capaciteit en flexibiliteit. Als DAGO Bedrijfswagens zij wij trots dat wij hierin opnieuw hebben mogen meedenken.

De keuze is gevallen op een prachtige Crafter Highline, voorzien van onder andere LED koplampen en lichtmetalen velgen. Gezien de transport wens van de klant hebben wij mee mogen denken over een laadmogelijkheid. In dit geval is gekozen voor een interne laadklep van het merk EasyLoader. Hiermee kunnen alle formaten displays op een prettige en Arbo vriendelijke manier geladen worden. Enkele eigenschappen van deze laadklep:

  • eigen gewicht van slechts 150 kg
  • volledig functioneel op 12 volt boordnet, 85 ampere belasting
  • 500 kg maximaal laadvermogen
  • ruim platform van 1500 x 1300 mm
  • uitsparing voor trekhaak
  • binnen 15 seconden operationeel
  • geen aanpassingen aan buitenzijde van het voertuig

Dankzij de belettering van Mull2Media past de Crafter mooi in de uniforme bedrijfsuitstraling.

Wij wensen Ruitech Solutions veel werkplezier toe met deze mooi Crafter. Bedankt voor de opdracht en het vertrouwen!

Graag denken wij ook met u mee over de meest geschikte oplossing voor uw Volkswagen bedrijfswagen. Of het nu gaat om laadmogelijkheden, bedrijfswageninrichting of andere aanpassingen. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op via bedrijfswagens@dago.nl


Terug naar nieuwsoverzicht