2 december 2020

Beste vakmensen van Nederland. Wij hebben goed nieuws! De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo is gearriveerd bij Autobedrijf DAGO en binnenkort beschikibaar voor een proefrit. Het is alweer de vijfde generatie van de Volkswagen Caddy. Het moge duidelijk zijn dat de Volkswagen Caddy enorm populair is onder hardwerkend Nederland. 

Bekijk de Caddy in onze showroom

De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo 2020 is zowel in Aalten als in Doetinchem te bewonderen. Onze Bedrijfswagens specialisten, Sjoerd Zwaan en Pim van Aalst laten u graag kennismaken met de nieuwe Caddy. Dat de Caddy een gedaantewisseling heeft ondergaan hoeven wij niet onder stoelen of banken te steken. Dat ziet u direct. Wel ziet u ook direct dat het een echte Caddy is gebleven. Ook heeft Volkswagen de Caddy compleet afgestemd op de praktische wensen van de vakmensen. Denk bijvoorbeeld aan een 230 V stopcontact in de Cabine. 

U bent van harte welkom

Bij deze willen wij u van harte uitnodigen bij ons in de showroom om de Volkswagen Caddy te komen bewonderen. Wel vragen wij u, vanwege het Coronavirus en de belangstelling, om vooraf even contact op te nemen. Op deze manier weten wij 100% zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Wij vinden het namelijk belangrijk om de tijd voor u te nemen en dan ook alles te kunnen vertellen over de Caddy. 

Wij helpen u graag verder

Bekijk de foto's van de Caddy