DAGO houdt u op de hoogte Multivan compleet vernieuwd

  • Volkswagen Bedrijfswagens
Nieuwe multivan

Multivan compleet vernieuwd

Donderdag 21 februari 2019 heeft Volkswagen de vernieuwde Multivan gepresenteerd. De Multivan van Volkswagen is compleet vernieuwd en de vernieuwingen gaan verder dan alleen het uiterlijk. De nieuwe Multivan is door Volkswagen uitgerust met de modernste assistentiesystemen, daarnaast beschikt het over een volledig nieuw én gedigitaliseerd dashboard. Grootste veranderingen zijn aan de voorzijde te zien. Wat vooral opvalt zijn de grotere luchtinlaten, de koplampen zien er compacter uit en beschikken over LED-dagrijverlichting en daarnaast de aangepaste grille. Aan de voorzijde zijn door de vernieuwde bumper scherpere lijnen te zijn, dit komt ook mede door de chroomstrips die doorlopen tot de koplampen. De achterkant van de Multivan 6.1 heeft ook vernieuwingen ondergaan, zo zijn er nieuwe achterlichtunits ontworpen.

  • 4e kwartaal van 2019 in Nederland te bewonderen
  • Bekijk de modelpagina
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief: DAGO Bedrijfswagens dealer van het jaar 2019 houdt u op de hoogte!

Nieuwe TDI-motoren

De nieuwe Multivan 6.1 wordt leverbaar met de nieuwe TDI-motoren. Ook komt er een volledig elektrisch aangedreven Multivan, deze gaat over een actieradius beschikken van ruim 400 kilometer. Eind 2019 hopen wordt de eerste Multivan 6.1 in Nederland verwacht.

  • Vernieuwde 2.o TDI dieselmotor van 90 pk tot 199 pk
    • Een aantal motor-uitvoeringen zijn leverbaar met DSG-automaat en/of 4MOTIION vierwielaandrijving
  • Elektrische motor met een maximale actieradius van 400 kilometer
    • Keuze uit twee batterijpakketen: 38,8 of 77,6 kWh en vermogen van 82 kW / 112 pk

Prijzen nieuwe Multivan

Meer informatie over de andere uitvoeringen van de T6.1-lijn volgt op een later moment. Daarnaast worden de prijzen van de nieuwe Multivan 6.1 en exacte specificaties in aanloop naar de marktintroductie gepresenteerd.

Houd mij op de hoogte

Uiteraard kunnen wij u op de hoogte houden omtrent de nieuwe Multivan 6.1. U krijgt als eerste van ons informatie over prijzen, uitvoeringen en zaken die u zouden kunnen interesseren zoals specificaties. Meld u hiervoor aan op onderstaand formulier.


Terug naar nieuwsoverzicht