DAGO houdt u op de hoogte Maatwerk Event groot succes

  • Volkswagen Bedrijfswagens
Volkswagen Maatwerk Event

Maatwerk Event groot succes

Donderdag 7 november hebben wij voor ondernemers van klein tot groot voor het eerst het Maatwerk Event in Aalten gehouden. Tijdens dit evenement hebben wij ondernemers laten zien welke maatwerkoplossingen Volkswagen Bedrijfswagens te bieden heeft. Naast de maatwerkoplossingen en historie van de T1 t/m T6 hadden wij ook de primeur met de vernieuwde Transporter 6.1. Een echte blikvanger welke goed werd ontvangen door het bezoekende publiek. Uiteraard mocht een hapje en een drankje ook niet ontbreken.

Voor elke bus een klus

Tijdens het Maatwerk Event in Aalten hebben wij laten zien dat Volkswagen een bus voor elke klus heeft. Elke bus vergt namelijk maatwerk. Of het nou een bus is voor het vervoer van personen, groot materieel of een mobiel kantoor, het blijft maatwerk.

Hapje, drankje én netwerken

De bezoekers van het Maatwerk Event konden genieten van de hapjes en speciaalbieren van Diks Authentiek Culinair. Onder het genot hiervan kwamen zij in contact met collega ondernemers en konden alle denkbare maatwerkoplossingen bekeken en besproken worden. Wij kijken terug op een geslaagde avond en willen jullie nogmaals bedanken voor de komst!


Terug naar nieuwsoverzicht