DAGO houdt u op de hoogte Jong gebruikte Crafter voor hoveniersbedrijf Diepenbroek uit Varsseveld

  • Volkswagen Bedrijfswagens
Rick Diepenbroek met zijn jong gebruikte Crafter.

Jong gebruikte Crafter voor hoveniersbedrijf Diepenbroek uit Varsseveld

Onlangs mocht Rick Diepenbroek van het gelijknamige hoveniersbedrijf uit handen van Sjoerd Zwaan de sleutels van zijn jong gebruikte Crafter in ontvangst nemen. De vorige bedrijfsbus werd vanwege de groei van zijn werkzaamheden al snel te klein waardoor Rick op zoek ging naar een grotere om zijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Kwaliteit van ontwerp tot aanleg en onderhoud

Met de keuze voor een Volkswagen Bedrijfswagen kiest Rick voor kwaliteit. Kwaliteit dat ook precies aansluit op zijn werkzaamheden. Hoveniersbedrijf Diepenbroek is een jong ondernemend bedrijf met passie voor groen en gevestigd in Varsseveld. Het bedrijf faciliteert het totaalplaatje, van ontwerp tot aanleg en onderhoud. Daarnaast heeft Diepenbroek de beschikking over de juiste gereedschappen en machines zodat bijvoorbeeld (kleine) graafwerkzaamheden ook uitgevoerd kunnen worden. Hoveniersbedrijf Diepenbroek weet van elke tuin weer iets bijzonders te maken!

Het juiste adres voor een jong gebruikte Volkswagen Bedrijfswagen

Naast nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens is DAGO ook het juiste adres voor een jong gebruikte bedrijfswagen. “Wij hebben de beschikking over een mooie én kwalitatieve occasion voorraad. Het voordeel voor klanten bij een officiële dealer is dat wij precies de historie van de Bedrijfswagen weten en alleen kwalitatieve occasions verkopen. Bedrijfswagens waar wij over twijfelen verkopen wij niet. Ook bent u bij een officiële Volkswagen Bedrijfswagen dealer verzekerd van de juiste garanties”, aldus Sjoerd Zwaan.

Sjoerd en zijn collega’s van het Bedrijfswagen team zijn met recht trots op deze opdracht en vinden het mooi om een steentje bij te kunnen dragen aan de verdere groei van hoveniersbedrijf Diepenbroek. “DAGO is er voor alle bedrijven, van klein tot groot en van jong tot oud. Voor elke onderneming kunnen wij een passende bedrijfswagen vinden en daarnaast denken wij ook mee in het financiële aspect”, aldus Sjoerd.

Meer weten over hoveniersbedrijf Diepenbroek?

Bezoek dan de website en bekijk de diensten en gerealiseerde projecten!

Website Diepenbroek bezoeken

Specificaties Crafter

  • Volkswagen Bedrijfswagen occasion
  • L3H3
  • 0 TDI automaat
  • 130 kW / 177 pk
  • Indium Grey Metallic
  • Cruise Control
  • Parkeersensoren voor- en achter
  • Achteruitrijcamera

Bekijk onze occasion voorraad

Occasion voorraad bekijken

 


Terug naar nieuwsoverzicht