29 juni 2021

Met dank aan de scherpschutters van Autoweek kunnen wij u weer nieuwe beelden tonen van de Volkswagen ID.Buzz. Deze beelden laten u direct zien dat de elektrische bus bijna klaar is om definitief in productie te gaan. Het is alweer even geleden dat Volkswagen de komst van de elektrische T1 aan het grote publiek communiceerde. De afgelopen jaren hebben we diverse spionagebeelden en teasers van de elektrische ID.Buzz voorbij zien komen. Deze beelden waren echter nog niet zo concreet als de beelden van nu. Het moge duidelijk zijn dat de camouflagestickers her en der nog wel het een en ander verbergen, echter zien we in grote lijnen de productievariant van de ID.Buzz.

Wat opvalt aan de voorzijde is dat het model een vrij dichte neus lijkt te krijgen. Ook lijkt Volkswagen het grote publiek met de stickers bij de koplampen- en achterlichten te willen misleiden. De koelopener aan de voorzijde lijkt daarentegen wel weer definitief. Wat we verder zien is dat Volkswagen in een 'dichte bus' rijdt zonder ramen achter. Hierdoor zou het heel goed mogelijk zijn dat het concern de Bedrijfswagen-variant, namelijk de ID.Buzz Cargo, aan het testen is. 

De verwachting is dat we later dit jaar nog meer kunnen publiceren. Wij zullen u in ieder geval op de hoogte houden en met relevant ID.Buzz nieuws komen. Hiervoor kunt u zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. Dat kan via onderstaand formulier. 

Op de hoogte blijven ID.Buzz bekijken

Foto's ID.Buzz - Gespot door Autoweek

Aanmelden ID.Buzz nieuwsbrief

Het Volkswagen team van Autobedrijf DAGO houdt u graag op de hoogte omtrent de elektrische ID-modellen van Volkswagen. Meld u aan voor de nieuwsbrief en wij zullen ervoor zorgen dat u regelmatig relevante updates ontvangt over deze (toekomstige) elektrische modellen. 

Ik wil graag*