DAGO houdt u op de hoogte Even voorstellen… Johan ten Have

  • Volkswagen Bedrijfswagens

Even voorstellen… Johan ten Have

Onlangs is ons Volkswagen Bedrijfswagens team uitgebreid met Johan ten Have. Met de komst van Johan ten Have speelt DAGO in op de toenemende vraag naar bedrijfswagens. Op deze manier hopen wij onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Voor Johan was er eigenlijk geen beter moment om in te stappen want onlangs is DAGO Bedrijfswagens gekroond tot Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het jaar 2019. Johan zal het aanspreekpunt voor de locatie in Aalten zijn.

Johan stelt zichzelf graag nog even aan jullie voor:


Mijn naam is Johan ten Have, ik ben 32 jaar en woonachtig in Didam. Ik ben getrouwd en heb 2 zoontjes, Nigel van 4 jaar en Dash van 1 jaar. Als ik niet aan het werk ben, breng ik graag zoveel mogelijk tijd door met mijn gezin en geniet ik van het vaderschap. Regelmatig loop ik een rondje hard, maar nog liever doe ik dat op het voetbalveld. Daarnaast lees ik (net als vele collega’s binnen DAGO) graag over alle nieuwtjes binnen de autowereld.

Vanaf 1 februari ben ik onderdeel geworden van het Volkswagen Bedrijfswagens team en mag ik samen met Pim en Sjoerd dit prachtige merk vertegenwoordigen. In mijn 2e week binnen DAGO wonnen we meteen een prachtige prijs: De Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van jaar 2019!

Ik heb de afgelopen 7,5 jaar als accountmanager in de buitendienst gezeten, waarvan de laatste 2 jaar binnen de autobranche. Het in contact zijn met mensen en een oplossing te kunnen bieden in de vorm van mobiliteit is een prachtig beroep. De autobranche is op dit moment volop in ontwikkeling en juist dat maakt het zo interessant om hier elke dag mee bezig te zijn. De overgang naar elektrisch en autonoom rijden vergt enorme investeringen van autofabrikanten, maar ook van onze klanten die hun bedrijfsvoering anders gaan inrichten. Met de komst van een volledige elektrische Caddy en Transporter later dit jaar, dragen we eraan bij om te kiezen voor een duurzame, emissievrije toekomst. Of dit ook de juiste mobiliteitsoplossing is voor u of uw bedrijf, zoek ik graag samen met u uit!

Ik kijk ernaar uit om 2019 net zo mooi af te sluiten als de we begonnen zijn en begroet u graag in onze showroom of uiteraard bij u op locatie!

 


Terug naar nieuwsoverzicht