DAGO houdt u op de hoogte Autobedrijf DAGO uitgeroepen tot Volkswagen Bedrijfswagens dealer van het jaar 2019

  • Volkswagen Bedrijfswagens
bedrijfswagens dealer van het jaar

Autobedrijf DAGO uitgeroepen tot Volkswagen Bedrijfswagens dealer van het jaar 2019

Vandaag (vrijdag 15 februari 2019) is Autobedrijf DAGO uitgeroepen tot Volkswagen Bedrijfswagens dealer van het jaar 2019. Een ongekende prestatie waar wij met zijn allen zeer trots op mogen zijn! Naast de dealer van het jaar uitreiking heeft onze Volkswagen Bedrijfswagens verkoopleider Pim van Aalst vandaag ook zijn Gouden Volkswagen Speld ontvangen. Dit als erkenning voor zijn succesvolle bijdrage aan de groei van het merk Volkswagen Bedrijfswagens.

Dealer van het jaar award

Elke dealer die uitmaakt van de Volkswagen-Groep wordt het hele jaar door beoordeeld op diverse onderdelen zoals werkplaats en verkoop. Verdere beoordelingsfactoren die aan bod komen zijn onder meer klanttevredenheid, het aantal herhaalreparaties, verkoopprestaties en marketing- en PR-inspanningen. In 2018 scoorde Autobedrijf DAGO over het algemeen het hoogste van alle dealers in Nederland, wat resulteert in deze prijs. Het klinkt als een cliché, maar dit is met recht een teamprestatie te noemen! De onderscheiding is door PON in het leven geroepen om dealers te inspireren en te stimuleren om topprestaties te leveren.

Pim van Aalst ontvangt Gouden Volkswagen Speld

Uit handen van de directie van VW importeur Pon heeft onze collega Pim van Aalst een Gouden Volkswagen Speld ontvang als erkenning voor zijn succesvolle bijdrage aan de groei van het merk VW Bedrijfswagen. Ieder jaar worden er door Volkswagen AG vijf medewerkers uit Nederlandse Volkswagenorganisaties vanwege hun bijzondere verdiensten onderscheiden met Gouden Volkswagen Speld en een oorkonde. De verdiensten bestaan onder andere uit ruimschoots behalen van de beoogde verkoopdoelstellingen, het vergroten van het marktaandeel en uitstekende klanttevredenheidsscores.

Wij feliciteren Pim met deze mooie onderscheiding!

 

 


Terug naar nieuwsoverzicht