12 mei 2021

Onlangs had Sjoerd Zwaan een wel hele mooie aflevering! Hij mocht bij De Groenmakers uit Doetinchem maar liefst zes nieuwe Volkswagen Crafters en een nieuwe Golf 8 Variant afleveren. De Crafters zullen worden ingezet voor 'De Tuinmannen' van De Groenmakers en zijn perfect uitgerust voor het werk.

We verzorgden, mede door samenwerking met onze partners, een dubbele cabine voor in totaal vijf zitplaatsen en daarnaast hebben we op klantwens de gehele laadruimte laten betimmeren. Op deze manier kunnen de vakmannen snel bij het gereedschap en andere materialen. Uiteraard kon een trekhaak niet ontbreken dus ook deze hebben wij gemonteerd, inclusief 13 polige stekkeraansluiting. Met 2.500 kg trekgewicht hebben de Crafters genoeg capaciteit om een hoop lading mee te nemen. Laastste puntje op de i, is in dit geval de belettering, uitgevoerd door Roelofswaard. 

Feestelijke aflevering

De voormannen hebben tijdens de aflevering direct kennis gemaakt met hun nieuwste gereedschap. Om de komst van de nieuwe bussen te vieren hebben we elke collega van het bedrijf getrakteerd op een lekkere snack van Alfun! 

Wij wensen De Groenmakers veel werkplezier toe met deze mooie bedrijfswagens!

Over De Groenmakers

De Groenmakers b.v. is een social enterprise, opgericht in 2012 met als doel de arbeidsparticipatie te verhogen. Als sociale onderneming is het van groot belang om vast te houden aan die maatschappelijke doelstelling. Inmiddels heeft De Groenmakers meer dan 80 werknemers en het PSO 30+ certificaat behaald, wat betekent dat meer dan 30% van de werknemers een afstand heeft tot de arbeidsmarkt. Bij De Groenmakers is dit zelfs meer dan 50%. Door een goede combinatie met reguliere vakmensen, zijn zij in staat om met een goede prijs/kwaliteit verhouding klanten van dienst te zijn.

De Groenmakers is vanaf het eerste begin gevestigd in Doetinchem en voelt zich daar thuis. Vanuit Doetinchem groeit het netwerk van klanten en opdrachtgevers: van gemeentes en instellingen tot sportparken, bedrijven en particulieren.

Website De Groenmakers