De Volkswagen Multivan 6.1

Een Transporter met de luxe van een Volkswagen personenauto, dat is de Multivan. Vrijwel elke reis in de Multivan 6.1 wordt ontspannen, dankzij innovatieve hulpsystemen zoals adaptieve cruise control, adaptieve suspension regulation DCC en de noodremassistent. De zijwindassistent staat je bij op de snelwegen en het dashboard is vormgegeven om de bestuurder heen. 

Achter de bestuurderstoel zijn diverse oplossingen bedacht, zodat de Multivan 6.1 flexibel in te richten is. Duwen, draaien, inklappen eht si allemaal geen probleem. Dankzij het railsysteem zijn de achterbank en stoele vrijwel traploos verstelbaar en onder de 3-zits bank is het doorladen van lange items mogelijk. De stoelen zijn draaibaar en de 3-zitsbank is inklapbaar. 

Al jaren de beste keuze in zijn klasse

deze luxe alleskunner is al jaren de benchmark in deze klasse. Voor iedere ondernemer over particulier die hoge eisen stelt aan zijn of haar vervoermiddel. De Multivan 6.1 is leverbaar met korte of lange wielbasis, als handgeschakelde versie, DSG automaat of DSG automaat met 4Motion vierwielaandrijving. 

Door de vele mogelijkheden met het railsysteem, de luxe stoelen, banken en tafel is de Multivan 6.1 uitermate geschikt als Taxi of voor luxe VIP vervoer. Een meer-persoons uitvoering op geel kenteken behoort uiteraard tot de de mogelijkheden.

Meer informatie over de Multivan 6.1 of een offerte ontvangen?

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!