De Volkswagen e-Crafter

100% duurzaam ondernemen, het is mogelijk met de allereerste elektrische bedrijfswagen van Volkswagen: de e-Crafter. Ideaal voor binnensteden en voor bedrijven, die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Standaard is de e-Crafter uitgerust met extra services, waaronder een garantie van 8 jaar, rijvaardigheidsttraining en gratis onderhoud. De actieradius bedraagt 173 kilometer bij volledig acculading. 

Offerte aanvragen

U rijdt al een e-Crafter vanaf € 49.950

Maak nu gebruik van een duurzaamheidspremie van € 6.750, en rij de e-Crafter voor maar € 49.950. Full operational lease is ook mogelijk, voor € 725 per maand. Kiest u voor de e-Crafter? Dan kunt u rekenen op 8 jaar gratis onderhoud en APK tot een maximum van 240.000 km. Daarnaast zit er 8 jaar garantie op de hoogvoltaccu, tot een maximum van 160.000 km. Langdurige inzetbaarheid is dus gegarandeerd! 

De accu is verwerkt onder de laadvloer en betreft een lithium-ionaccu met 37.3 kWh capaciteit. Snelladen is in tegenstelling tot veel andere elektrische bedrijfswagens, met de e-crafter wel mogelijk. De accu is van 0 tot 80% geladen in 45 minuten, oftewel 91 kilometer in 30 minuten. Het maximale laadvermogen is 40 kW en gebeurt middels de CCS Combo Type 2. 

Laden via een normaal stopcontact behoort ook tot de mogelijkheden, dat neemt voor een volledige lading gemiddeld 17.9 uur in beslag. Een 3.7kW laadpaal heeft 11.2 uur nodig. Een laadpaal van 11 of 22kW doen er 5.6 uur over om een volledig lege accu weer 100% vol te krijgen. 

Laadruimte en laadvermogen

Ondanks de ruimte voor de accu's, is het laadruimtevolume niet afgenomen. Het model beschikt over 10,7 m³ inhoud met een laadhoogte van 1.861 mm. Het maximale laadvermogen bedraagt 1.050 kg. De e-Crafter is enkel leverbaar als L3H3 variant. 

 

Aantrekkelijk investeren met overheidssubsidies en investeringsaftrek

Als ondernemer is het mogelijk om gebruik te maken van diverse subsidies en investeringsaftrek. Dit geldt op zowel de laadpunten als de elektrische voertuigen zelf. 

  • KIA Kleinschaligheidsinvesteringaftrek - Lees meer
  • MIA en VAMIL milieu-investeringsaftrek en willekeurige afschrijving milieuvinvesteringen - Lees meer
  • Overheidssubsidies - Lees meer

Meer informatie of een (lease) offerte aanvragen?

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!