Volkswagen Bedrijfswagens Caddy Nog zuiniger, veiliger, handiger

De Volkswagen Caddy behoort al jaren tot de top van de bedrijfswagens. Na jaren trouwe dienst is het tijd voor zijn opvolger: De nieuwe Caddy. Deze nieuwe bedrijfswagen is niet alleen veiliger en zuiniger, maar zit ook bomvol innovaties uit de personenauto’s van Volkswagen! Daarnaast biedt de Volkswagen Bedrijfswagen meer rijcomfort en veiligheid, wat hem geschikt maakt voor nóg meer klussen. Nu vanaf € 13.850,-. Je zou bijna vergeten dat je in een bedrijfswagen rijdt.

Het exterieur van de nieuwe Caddy

Opvallend aan de nieuwe Volkswagen Caddy zijn, zijn strakke, moderne lijnen. Het speelse lijnenspel zorgt ervoor dat het vertrouwde uiterlijk behouden blijft, en toch in een modern jasje gestoken is! De blikvangers van dit nieuwe model zijn onder andere de nieuwe grille, de kenmerkende vernieuwde achterkant en de volledig metalen achterklep. Hij behoud zijn compacte karakter in een nieuw jasje. De evolutie van een bestseller noemen we dat!

Het interieur van de nieuwe Caddy

Het interieur van de nieuwe Caddy is niet alleen fraaier vormgegeven, maar ook functioneler en comfortabeler. Volkswagen kenners zullen details van het interieur herkennen uit die van de Volkswagen personenwagens. Onder meer de hoogwaardige afwerking, slimme opbergmogelijkheden en ergonomische stoelen vallen op. Daarnaast is er een geheel nieuw aanbod in infotainment- systemen en biedt de Caddy veel slimme opbergmogelijkheden. U zou bijna vergeten dat u in een bedrijfswagen rijdt…

Meer veiligheid in de nieuwe Caddy

Standaard is de nieuwe Caddy uitgerust met vier airbags, voor bestuurder en passagier. Behalve in het stuur en het dashboard zijn er ook aan de zijkant airbags geplaatst, om de berijder te beschermen tijdens een zijdelingse botsing. Bij ongeveer 22% van de ongevallen zijn meerdere voertuigen betrokken. Daarom behoort het innovatieve ‘Multi Collision Brake System’ ook tot de standaarduitrusting van deze nieuwe bedrijfswagen. Dit systeem stelt na een aanrijding de remmen direct in werking, om een tweede aanrijding te voorkomen.

Light Assist, groot lichtassistent is leverbaar op de meeruitvoeringen van de nieuwe Caddy. Boven 60 km/h en in volledige duisternis schakelt het systeem automatisch grootlicht in. En schakelt automatisch grootlicht uit als er voor- of tegenliggers zijn, om te voorkomen dat zij verblind worden.

De nieuwe Caddy is tevens leverbaar met Adaptive Cruise Control, waardoor de bestuurder wanneer de cruise control is ingeschakeld geen rekening hoeft te houden met op tijd afstand houden / remmen. De auto doet dit automatisch en houdt de ingestelde afstand vast totdat het systeem wordt uitgeschakeld. Fijn bij lange reizen waarbij er een maximumsnelheid geldt!

De vermoeidheidsherkenning waarschuwt een bestuurder tijdig met diverse signalen wanneer hij afwijkend rijgedrag vertoont. De nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen adviseert u wanneer het slim is om een pauze te nemen, zo verkleint u de kans op ongevallen.

06-Motor-tdi (1)

EURO 6-motoren

De nieuwe Caddy is niet alleen op het gebied van comfort en veiligheid vernieuwd. Ook het vernieuwde motorengamma voldoet aan de nieuwe Euro 6 emissienormen. De nieuwe bedrijfswagen is leverbaar met diesel- benzine- en ecofuelmotoren.

Dieselmotoren nieuwe Caddy

Er zijn vier nieuwe dieselmotoren leverbaar in de nieuwe Caddy. De 2.0 TDI-motoren variëren van een 55kW/ 75pk tot en met een 110kW/ 150pk versie. De Bluemotion motor is de zuinigste dieselmotor van het gamma, met een verbruik van 4 liter per 100 kilometer. De nieuwe Caddy zet hiermee de standaard in zijn segment.

Benzinemotoren

Bij de TSI-benzinemotoren van Volkswagen is de motorinhoud kleiner dan voorheen. Toch zijn deze motoren krachtiger door onder andere een directe inspuiting.

EcoFuel

EcoFuel-motoren maken gebruik van van aardgas, de schoonste fossiele brandstof die er is, en kenmerken zich door een laag verbruik en een zeer lage CO2-uitstoot. Als u gebruik maakt van het nóg duurzamere Groen Gas, komt betaalbaar CO2-neutraal rijden binnen handbereik.

Meer weten over de laadruimte en uitrustingsniveaus van de nieuwe Caddy?

Neem contact op met één van onze verkoopmedewerkers via 0314-367300 of laat uw vraag achter in het formulier hier onder.

download technische specificaties download prijslijst 2018

Welke uitvoering kiest u?Volkswagen Bedrijfswagens Caddy


Caddy