Volkswagen Bedrijfswagens Multivan Pure vrijheid

Omdat iedereen anders is, heeft Volkswagen Bedrijfswagens nu een auto die aan ieders wensen voldoet, maar nooit hetzelfde is: de Multivan. Het flexibele en luxe interieur biedt een zee aan ruimte. En de talrijke individuele mogelijkheden geven een gevoel van vrijheid. Het is dan ook heel gemakkelijk om voor een Multivan te kiezen. Nu alleen nog een leuke bestemming kiezen…

Elke Multivan is ook als Van-uitvoering leverbaar. Hiermee heeft u twee zitplaatsen en maximale laadruimte in combinatie met de uitstraling en het comfort van een Multivan

Bumpers, handgrepen en spiegelkappen fraai in de carrosseriekleur.

Met de bumpers, portierhandgrepen en buitenspiegels in carrosseriekleur is de Multivan een mooie verschijning. Met het optionele chroompakket komt u nóg beter voor de dag. De elegante chromen details komen o.a. terug bij de luchtroosters aan de zij- en achterkant en de mistlampen.

Verschuifbare, omklapbare 3-zits achterbank.

De comfortabele 3-zits achterbank van de Multivan laat zich makkelijk in omgeklapte toestand verschuiven. Op die manier schept u nóg meer ruimte voor bijvoorbeeld bagage of boodschappen.

Topkwaliteit radio- en navigatiesystemen.

Fraai in het dashboard geïntegreerd.

De hoge geluidskwaliteit van de radio- en navigatiesystemen van Volkswagen Bedrijfswagens is vergelijkbaar met die van personenwagens. De systemen worden mooi in het dashboard geïntegreerd. optioneel kunt u door middel van het multifunctionele stuurwiel uw systeem bedienen. Op de Multivan zijn leverbaar: de RCD 210, RCD 310, RNS 315 en RNS 510.

2.0 TDI of 2.0 TSI. Ook DSG en BlueMotion Technology.

Voor de Multivan zijn vier dieselmotoren leverbaar. De 2.0 TDI met 102 pk, 114 pk, 140 pk en met 180 pk. Vanaf de 114 pk kunt u ook kiezen voor BlueMotion Technology en een DSG-automaat. Hiermee rijdt u comfortabeler én zuiniger. Liever benzine? Dan is er de 2.0 TSI met 204 pk. Ook optioneel met DSG.

Prijzen Volkswagen Multivan

download via onderstaande butten de complete en meest recente prijslijst van de Volkswagen Multivan.

Download prijzen Multivan

Welke uitvoering kiest u?Volkswagen Bedrijfswagens Multivan

Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen!

Volkswagen Multivan

  • Volkswagen Bedrijfswagens Multivan zakelijk leaseZakelijk lease Multivan

    Vanaf€ op aanvraag p.m.

Multivan