Verlichting

Een bedrijfswagen wordt vaak ingezet als mobiele werkplaats en moet dan ook goed uitgerust zijn, ook qua verlichting. Het komt dan ook regelmatig voor dat de laadruimte over te weinig licht beschikt en dat is niet prettig werken. Extra licht is dan zeker gewenst. Naast extra binnenverlichting is extra buitenverlichting bij bepaalde werkzaamheden en branches ook wenselijk. Denk bijvoorbeeld bij werkzaamheden in bosrijke gebieden of aan de weg. Bij DAGO Volkswagen-Bedrijfswagens verzorgen wij de inbouw van verlichting in uw bedrijfsbus. Dit alles met als doel om u of uw werknemers prettiger en efficiënter te kunnen laten werken! 

Binnenverlichting

Om de laadruimte van de Caddy, Transporter of Crafter van nog meer gemakken te voorzien kunt u extra verlichting toevoegen. Met het toevoegen van extra binnenverlichting kunt u efficiënter en comfortabeler werken doordat bijvoorbeeld de werkbank, lades en stellingen de beschikking hebben over verlichting. 

Buitenverlichting

Bij diverse werkzaamheden kan het wenselijk zijn om over extra buitenverlichting te beschikken op uw Volkswagen-Bedrijfswagen. Hierbij kunt u denken aan werkzaamheden die onder donkere omstandigheden uitgevoerd worden, zoals aan de weg of in het bos. Vaak heeft u dan niet alleen verlichting nodig voor eigen gebruik, maar ook om andere gebruikers te kunnen waarschuwen. Zwaailampen, flitsers en lichtbalken kunnen dan een uitkomst bieden. Belangrijk hierbij is dat de accu van uw bedrijfswagen niet leeggetrokken wordt, door gebruik te maken van led-verlichting scheelt dit al enorm.