Inbouw en inrichting

Uw bedrijfswagen geheel naar eigen wens ingericht. Dat regelen wij. Op basis van uw wensen en dagelijkse werkzaamheden zorgen wij ervoor dat u en/of uw werknemers elke dag met plezier op pad gaan. Volkswagen Bedrijfswagens moeten naast rijcomfort ook een goede ondersteuning bieden op uw werkzaamheden. Ons team bespreekt graag met u de mogelijkheden voor een passende inbouw en inrichting van de bedrijfsbus. Als totaalaanbieder op het gebied van mobiliteit zorgen wij ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt.

Inrichting naar eigen wens

Een nieuwe of gebruikte Volkswagen Bedrijfswagen compleet naar eigen wens ingericht? Dat is uiteraard mogelijk. Door onze korte lijnen met inbouwers zijn wij in staat om snel te schakelen en u van een complete inrichting te voorzien. Extra gunstig is dat de inrichting tegen een scherp tarief aangeboden kan worden. Wij hebben voor de Caddy, Transporter en Crafter altijd een passende inrichting voor de dagelijkse werkzaamheden. 

Inbouw

Zoals de foto's het al laten zijn maakt het echt niet uit in welke branche u actief bent. Wij hebben voor u een gerichte maatwerkoplossing zodat u naast een hele fijne bus ook nog eens effectief uw werkzaamheden kunt uitvoeren. De foto's laten een Volkswagen Caddy met koelwagen zien, een omgebouwde Volkswagen Tiguan op grijs kenteken en een Volkswagen Crafter met Easyloader.