Daktransport voor uw Bedrijfswagen

Bij DAGO Volkswagen Bedrijfswagens gaan we verder dan alleen de verkoop en onderhoud van uw bedrijfsbus. Wij verlenen maatwerk en zorgen er dan ook graag voor dat uw Volkswagen voorzien is van het juiste imperiaal. Onze imperialen zijn uiteraard compleet afgestemd op uw gebruik en in zowel RVS als aluminium te verkrijgen. Naast de imperialen bieden wij ook complete allesdragers / dakdragers aan. 

 

Maatwerkgesprek

Imperialen

Wij begrijpen dat u uw gereedschap op een eenvoudige en efficiënte wijze wilt vervoeren. Een imperiaal voor uw Volkswagen Transporter Crafter of Caddy kan dan ook een goede uitkomst bieden. Hierop kunt u eenvoudig uw ladder, buizen of andere materialen mee vervoeren. Naast de functionele aspecten zoals o.a. het gemakkelijk vastzetten van de lading en een ladderrol is er ook alles aan gedaan om het geluid van het imperiaal tijdens het rijden in de cabina te reduceren. Een imperiaal produceert namelijk geluid en dat kan nog wel eens als hinderlijk worden ervaren. 

Dakdragers

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor passende dakdragers. Wij hebben voor elke Volkswagen Bedrijfswagen een passende oplossing. Zo is een ladder vaak moeilijk te vervoeren in de bagageruimte van uw bus, een dakdrager voorzien van ladderhouder kan u dan een uitkomst bieden. De ladderhouder zorgt voor een veilig vervoer en dat de lak van uw Caddy of Transporter niet beschadigt raakt. Alle dakdragers passen naadloos op de geïntregreerde dakrails. 

De voordelen

  • Sterk en veilig
  • Eenvoudig in gebruik
  • Licht van gewicht
  • Aantrekkelijk design
  • Geluid zoveel mogelijk beperkt
  • Afgestemd op de dagelijkse werkzaamheden