Beveiliging voor uw Bedrijfswagen

Uw Volkswagen Bedrijfswagen en inhoud vertegenwoordigen waarde, dat wilt u natuurlijk goed beveiligd hebben. Inbraakbeveiliging is dan ook onmisbaar bij een goede bedrijfswageninrichting. Bij DAGO Volkswagen Bedrijfswagens zijn wij hiervan bewust en denken graag met u mee om uw mobiele werkplaats te beschermen tegen inbraken.

Contact opnemen

Raambeveiliging

Zoals de naam het al zegt moet de raambeveiliging ervoor zorgen dat uw kostbare spullen in de laadruimte van uw Volkswagen Bedrijfswagen blijft. Hiervoor hebben wij verschillende oplossingen zoals raamroosters. Deze raamroosters zijn er voor de Volkswagen Caddy, Transporter en Crafter, en in verschillende soorten. De stalen roosters beschermen uw goederen, beperken het zicht van buiten in de laadruimte en verkleinen daarmee de kans op diefstal. 

Trekhaakslot

Met een trekhaakslot is uw Volkswagen Bedrijfswagen extra beveiligd tegen ongewenste gasten. Daarnaast hoeft u na thuiskomst niet elke keer uw kostbare spullen uit de bus te halen. De BullLock zorgt ervoor dat de achterportieren extra beveiligd worden. 

Alarm- en voertuigvolgsystemen

Ons Bedrijfswagen-team denkt graag met u mee om uw bus van een alarm- en of voertuigvolgsysteem te voorzien. Wij werken samen met een gespecialiseerde én erkende inbouwer op het gebied van autobeveiliging. Een voertuigvolgsysteem maakt het mogelijk om uw auto live te volgen, op te sporen en terug te vinden bij diefstal. Ook is het mogelijk om de rittenregistratie bij te houden zodat u geen gedoe met de fiscus krijgt.