Uw bedrijfswagen in eigen huisstijl

De bedrijfswagens zijn het visitekaartje van het bedrijf. Met een Volkswagen-Bedrijfswagen kunt u zeker aankomen bij de klanten, maar een bedrijfsbus in uw eigen huisstijl brengt net wat meer. Als extra service zorgen wij er dan ook graag voor dat uw bedrijfswagen in de huisstijl van uw onderneming wordt voorzien. Uiteraard volgens de kwaliteitseisen die u van ons gewend bent!

Contact opnemen

Reclame op basis van maatwerk

Bij DAGO Volkswagen-Bedrijfswagens denken wij naast de aankoop van uw bedrijfswagen ook graag met u mee over andere zaken die bij de aanschaf komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting, inbouwmogelijkheden, reclame en bestickering. Niet voor niets zijn wij dan ook in 2019 verkozen tot Volkswagen-Bedrijfswagens dealer van het jaar. Het meedenken door onze collega's, zowel in de werkplaats als bij verkoop, werd door u gewaardeerd. Ook op het gebied van reclame en bestickering denken wij dan ook graag met u mee. Bij een bedrijfswagen komt immers meer bij kijken dan alleen de aanschaf ervan. Op basis van uw wensen zorgen wij ervoor dat uw bedrijfswagen het visitekaartje van uw onderneming wordt en blijft. Of dit nou middels car wrapping of spuitwerk gebeurt, wij regelen het!

Spuitwerk

Siebelink Autoschade is onze schadehersteller en behoort alweer vele jaren tot DAGO Autogroep. Naast het herstellen van schades is het bedrijf ook specialist op het gebied van spuiten. Zo heeft het de beschikking over een zeer innovatieve machine, namelijk de daisy wheel. Deze machine is gekoppeld aan de kleurendatabases van de lakfabrikanten en zorgt dus voor een 100% kleurenmatch. Daarnaast kan men veel efficiënter werken doordat er ook gemakkelijk kleine hoeveelheden gemaakt kunnen worden. De ervaren spuiters van Siebelink Autoschade zorgen ervoor dat de bedrijfswagen compleet in de huisstijl van uw onderneming gespoten wordt. Vakmanschap staat hierbij centraal!

Wrappen

Bij het wrappen van uw bedrijfswagen wordt er als het ware een folie over de bestaande lak gelegd. Naast het feit dat de kwaliteit erg goed is, oogt het ook nog eens zeer professioneel. Met het wrappen van een bedrijfswagen bent u er van verzekerd dat de bestaande lakkleur behouden blijft. Dit is interessant voor de restwaarde van de bedrijfswagen, mocht u ooit van plan zijn om de bus weer te verkopen. In samenwerking met onze partners verzorgen wij de gehele carwrap voor uw bedrijfswagen. Uiteraard wrappen wij uw bedrijfswagen volledig in uw eigen huisstijl en volgens de hoogste kwaliteitseisen.

 

Bekijk onze pakketten voor bestickering

Voor de meestverkochte Volkswagen Bedrijfswagens hebben wij standaard pakketten ontwikkeld voor bestickering. Zo kunt u direct bij ontvangst van uw nieuwe of jong gebruikte Volkswagen Bedrijfswagen met de juiste visuele reclame onderweg zijn, tegen scherpe prijzen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Vraag onze adviseurs naar de voorwaarden. Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen en excl. btw.