Accessoires voor uw Volkswagen Bedrijfswagen

Wij beschikken over een groot assortiment aan accessoires die passen bij het gebruik van uw Volkswagen Bedrijfswagen. Uiteraard hebben wij ook gewoon accessoires die het uiterlijk van uw bedrijfswagen een boost geven. Het grootste gedeelte van de accessoires is echter speciaal ontwikkeld om het gebruiksgemak van uw Volkswagen Bedrijfswagen te vergroten. Wij hebben accessoires voor de Caddy, Transporter, Crafter, Amarok en Multivan. 

Trekhaken

Ook voor de montage van trekhaken onder uw bedrijfsbus bent u bij ons aan het juiste adres. Wij monteren alleen trekhaken die voldoen aan de wettelijk vereiste kwaliteitseisen en die tot het juiste model behoren. Deze trekhaken zijn speciaal voor uw Caddy, Transporter, Multivan, Crafter en Amarok ontwikkeld. Hiermee waarborgen wij de veiligheid en de daarbij horende functies in uw bedrijfswagen. 

Bescherming

Wij begrijpen dat u zuinig bent op uw Volkswagen Bedrijfswagen. Als extra bescherming kunt u denken aan (RVS) beschermlijsten zodat de bumper extra beschermd blijft. Bij het in- en uitladen of in- en uitstappen kan er schade ontstaan. Naast het functionele aspect ziet de beschermlijst er ook nog eens erg aantrekkelijk uit. Naast de beschermlijsten voor de bumper bieden wij ook instapfolie aan. Deze folie is bestemd voor de voorportieren en gaat krassen en beschadigingen tegen die bij het in- en uitstappen kunnen ontstaan. 

Mattensets

Zijn de vloermatten in uw Caddy, Transporter, Crafter of Amarok versleten? Wij hebben nieuwe voor u, zowel van velours als van rubber. Beide soorten matten passen in ieder geval perfect in uw Bedrijfswagen en zijn uitgerust met anti-slip. Een groot voordeel van de rubberen matten is dat deze eenvoudig schoon te maken zijn. Zo verwijdert u eenvoudig vuil dat op de vloer is terechtgekomen. Bij regenachtig weer of werkzaamheden op een vieze ondergrond komen rubberen matten extra goed van pas!