Maatwerk

Maatwerk. Dat is wij leveren bij DAGO Volkswagen-Bedrijfswagens. De een heeft namelijk een bedrijfsbus nodig voor het vervoer van personen, de ander moet groot materiaal kwijt en de ander wil weer een mobiel kantoor. Wij denken in ieder geval graag met u mee voor de aanschaf van een Volkswagen Bedrijfswagen. Van zzp'er, mkb'er tot groot bedrijf; wij hebben voor elk mobiliteitsvraagstuk een passende oplossing! 

Maatwerkmogelijkheden (voorbeelden)

Volkswagen Bedrijfswagens - Gesloten laadbak - Wassink Installatie

Gesloten laadbak

Handig voor grote materialen!

Volkswagen Bedrijfswagen - Kipper MPS Hoveniers

Kipper

Ideaal voor hoveniers en bouwvakkers.

Volkswagen Bedrijfswagen - Glasresteel - Verhoeven

Glasresteel

De ideale glaswagen voor schilders!

Maatwerk - inrichting 2

Inrichting

Een complete bedrijfswageninrichting op basis van uw wensen!

Ruitech - afleveringen

Reclame

Uw Bedrijfswagen in uw huisstijl, gespoten of met bestickering.

De bus voor elke klus!

Volkswagen Bedrijfswagens heeft de bus voor elke klus en bij DAGO denken wij graag met u mee. Uw bedrijfswagen moet namelijk aansluiten en passen bij de dagelijkse werkzaamheden. Maatwerk is dan bij ons ook de standaard. Wij bieden veel maatwerkmogelijkheden zodat er altijd een passende bedrijfswagens is die past bij uw werkzaamheden.

Bouw

Bent u of is uw bedrijf actie in de bouw? Dan hebben wij zeker een passende mobiliteitsoplossing voor u, ongeacht de werkzaamheden die u uitvoert. Bij ons heeft u de mogelijkheid om de bedrijfswagen compleet naar eigen wens aan te passen, denk hierbij aan de inrichting, uitrusting, het interieur en motoren. Als mobiliteitsaanbieder begrijpen wij als geen ander dat u op zoek bent naar betrouwbaarheid, mocht u onverhoopt stil komen te staan dan zorgen wij voor een snelle reparatie of vervangend vervoer. 

Transport

Volkswagen-Bedrijfswagens is er ook voor de transport- en logistieksector. Wij vinden het belangrijk dat de ladig onbeschadigd en op tijd wordt bezorgd, dit uiteraard op basis van comfort en rijgemak voor de bestuurder. De bestuurder maakt immers dagelijks vele uren door in de bedrijfswagen. Bij ons is iedereen even belangrijk: van zzp'er tot eigenaar van een transportbedrijf.

Horeca, detail- en groothandel

Nee verkopen is geen optie. Met onze maatwerkoplossingen voor de horeca, detail- en groothandel zijn wij er dan ook echt voor deze sector. In deze sector is het belangrijk dat de voorraden tijdig aangevuld kunnen worden en verse producten tijdig binnenkomen. Met de Caddy hebben wij een compact model die u kunt voorzien van een koeling. Mocht u toch over meer ruimte willen beschikken dan is de Crafter koelwagen ook een hele goede optie. Wij zoeken graag samen met u uit wat de beste oplossing is voor uw bedrijf!

Landbouw en hoveniers

Met een bus van Volkswagen heeft u naast een functioneel werkpaard ook nog eens de beschikking over comfort en luxe. Bedrijfswagens van Volkswagen die afgestemd zijn op landbouwers en hoveniers voelen zich uitstekend thuis op zowel verharde als onverharde wegen. Met de vierwielaandrijving komt u eenvoudig vooruit, ook op onverharde wegen en met een zware lading. Volkswagen heeft de beschikking over een kipper die speciaal is afgestemd op de mensen die werken in de groenvoorziening of bouw. De Kipper staat op een Transporter of Crafter chassis-cabine en heeft een laadvermogen tot 2.250 kg.  

Service en installatietechniek

Ook aan service- en installatiebedrijven is bij Volkswagen gedacht. Voor deze bedrijven is de bedrijfsbus vaak een werkplaats op wielen. Deze moet dan ook efficiënt ingericht zijn zodat u de werkzaamheden op een effectieve manier kunt uitvoeren. Naast de werkplaats op wielen is het belangrijk dat de bedrijfswagen over een krachtige en zuinige motor beschikt. 

Personenvervoer

Volkswagen is er voor iedereen. Wij bieden dan ook verschillende mogelijkheden op het gebied van personenvervoer. Met onze gerichte maatwerkoplossingen zorgen wij ervoor dat u en uw mede passagiers op een comfortabele wijze de gewenste bestemming bereiken. Heeft u vragen omtrent onze maatwerkoplossingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben met onze Caddy, Transporter en Crafter legio mogelijkheden voor rolstoel- en taxi-vervoer.

 

Contact opnemen