Full Operational Lease

Zorgeloos een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen rijden? Voor een vast bedrag per maand kunt u bij ons op basis van full operational lease een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen rijden. Zelfs onderhoud en reparaties zijn inbegrepen. Het enige wat u zelf nog moet doen is tanken. 

Hoe werkt het?

Op basis van uw wensen en verwachte kilometers zullen wij samen met u het aantal kilometers per jaar en de looptijd bepalen. Aanvullend is het nog mogelijk om uw full operational leasecontract uit te breiden met vervangend vervoer en/of een brandstofpas. Na het ondertekenen van de offerte zullen wij de Volkswagen Bedrijfswagen voor u bestellen en bij binnenkomst zullen wij u uiteraard informeren. Na het aflopen van het contract levert u de bedrijfswagen weer bij ons in. 

Wat is inbegrepen? 

In het full operationale leasecontract zijn de volgende kosten inbegrepen: afschrijving, rente, aflevering, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pechhulp en btw. 

De voordelen

  1. Wij regelen alles: met DAGO heeft u één aanspreekpunt
  2. Het beste onderhoud voor uw Volkswagen Bedrijfswagen
  3. Allrisk verzekering inbegrepen

De nadelen

  • Minder fiscale voordelen
    • Geen recht op investeringsaftrek
    • Geen vermogensopbouw

Adviesgesprek

Wilt u vrijblijvend de mogelijkheden eens bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons Volkswagen Bedrijfswagens team bespreekt graag met u de mogelijkheden die passen in het financiële plaatje.

Adviesgesprek aanvragen