Financial Lease

Bij DAGO Volkswagen Bedrijfswagens bieden wij ook Financial Lease aan. Deze leasevorm heeft het voordeel dat de bedrijfswagen volledig eigendom uw eigendom is, en u hierdoor recht heeft op btw teruggaaf. Kortgezegd rijdt u voor een vast bedrag in de maand uw eigen leasauto. Bij Financial Lease bepaalt u zelf de looptijd, eventuele aanbetaling en slottermijn. De rente blijft de gehele looptijd ongewijzigd waardoor u elke maand hetzelfde bedrag betaald. 

Voordelen Financial Lease

Een Volkswagen Bedrijfswagen rijden op basis van Financial Lease valt snel te regelen en heeft daarnaast de volgende voordelen:

100% eigenaar van een mooie Volkswagen Bedrijfswagen

Een groot voordeel aan Financial Lease is dat u 100% eigenaar van de leaseauto wordt. De bedrijfswagen komt op de balans te staan en de rente en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Btw terugvordering

Bij de aanschaf heeft u recht op terugvordering van de btw en kunt u wellicht gebruik maken van het recht op investeringsaftrek. 

Elke maand een vast bedrag

Elke maand betaalt u een vast bedrag, wel zo duidelijk toch? U weet vooraf precies wat u moet betalen. 

Restwaarde gegarandeerd

Nadat de looptijd verstreken is, heeft uw bedrijfswagen een mooie restwaarde. Het is immers een Volkswagen. Mocht u na de looptijd een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen willen rijden op basis van Financial Lease, dan kunt u de 'oude' inzetten als aanbetaling of inruilbedrag. 

Nadelen Financial Lease

  • U dient zelf de verzekering te regelen
  • Reparatie en onderhoudswerkzaamheden zijn voor eigen rekening
  • Wegenbelasting dient u zelf te betalen

Adviesgesprek plannen?

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden voor een financial lease financiering te bespreken. Uiteraard doen wij er alles aan om tot het financiële plaatje te komen wat bij u past. Wij leveren maatwerk, dat ziet u dus ook terug op onze offertes. 

Adviesgesprek plannen

Financial Lease - ZZP

Wij zijn er voor de ondernemer, van groot tot klein en dus ook voor de zzp'er. Als zzp'er is het fijn om te weten dat wij met u meedenken over wat er voor u mogelijk is. Wij helpen dan ook graag startende ondernemers aan een Volkswagen Bedrijfswagen. Want met deze bedrijfswagens mag u echt gezien worden! Net als voor de mkb'ers en overige bedrijven hebben wij voor de zzp'er heldere Financial Lease voorwaarden. 

Financial Lease bij DAGO

  • Heldere voorwaarden
  • Meedenkend en eerlijk leaseadvies 
  • Ook voor de startende ondernemer
  • Volledig eigenaar van de bedrijfswagen
  • Scherp tarief voor een vast bedrag p/m