Bedrijfswagen leasen

Bij DAGO Volkswagen-Bedrijfswagens bieden wij verschillende zakelijk leasevormen aan. Hierbij kunt u kiezen uit financial lease, operational lease en shortlease. Onze adviseurs komen graag met u in gesprek om erachter te komen welke leasevorm het beste bij u past. Een Volkswagen-Bedrijfswagen leasen is zowel mogelijk bij nieuwe modellen als occasions. 

Adviesgesprek

Nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen leasen

Een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen leasen is natuurlijk mogelijk. Dit kan op basis van een full operational leasecontract. U kiest een bedrijfswagen met de gewenste opties en daarnaast zullen wij in overleg met u de looptijd en het aantal kilometers bepalen. Hierbij zullen wij goed naar de situatie van uw onderneming kijken zodat het contract goed aansluit op de werkzaamheden. 

Meer info over operational lease

Bedrijfswagen occasion leasen

Bent u op zoek naar een kwalitatieve bedrijfswagen met al wat werkervaring? Bij DAGO Volkswagen Bedrijfswagens hebben wij diverse aantrekkelijke occasions op voorraad. Onze occasions kunt u ook zakelijk leasen. Lees meer over de mogelijkheden of vraag een zakelijk leasevoorstel aan. Ons Volkswagen Bedrijfswagen team adviseert u graag!

Meer info over financial lease