Volkswagen maakt het mogelijk om straks heel eenvoudig over te stappen van een Caddy Cargo of Transporter naar een ID.Buzz Cargo. Met het introduceren van ID.Switch kunt u heel eenvoudig en helemaal zelf bepalen wanneer u over wilt stappen naar de iconische en elektrische ID.Buzz. Vanaf eind 2022 moet dit mogelijk zijn.

De Cargo is de elektrische aangedreven bestelwagen waar we graag op willen wachten. Deze stamt namelijk qua looks af van de iconische, en nog steeds immens populaire T1, en heeft daarnaast het laadvermogen van een Caddy Cargo Maxi. De actieradius is nog niet bekend, maar Volkswagen spreekt van een 'stevige actieradius'. Dat biedt hoop voor onze hardwerkende vakmensen. Extra detail en voor heel veel mensen goed nieuws: het is heel goed mogelijk om een aanhanger aan de ID.Buzz te koppelen. Ook is de bus net als alle andere modellen specifiek in te richten aan de wensen van de branche. Duurzaam onderweg naar de klus met de ID.Buzz!

Hoe ID.Switch werkt

Wachten is vaak niet leuk, maar in dit geval maakt Volkswagen-Bedrijfswagens het er een stuk leuker op! Zoals eerder genoemd komt de ID.Buzz in 2022 op de markt. Het kan echter al zo zijn dat uw huidige bedrijfswagen nu al aan vervanging toe is. Daarvoor heeft Volkswagen ID.Switch in het leven geroepen. Als ondernemer kunt u een nieuwe Caddy Cargo of Transporter leasen. Bovenop het leasebedrag gaat u een ID.Switch-bijdrage betalen. Na minimaal 12-maanden kunt u zelf de overstap naar de ID.Buzz bepalen. De extra maandelijkse ID.Switch-bijdrage wordt dan als korting met de ID.Buzz verrekend.

Volkswagen ID.Buzz

Wilt u meer  informatie over de ID.Switch in combinatie met het leasen van een Caddy of Transporter? Onze Volkswagen-Bedrijfswagens adviseurs staan uiteraard voor u klaar. Wij voorzien u graag van meer informatie en willen u verder helpen met een voorstel op maat. Neem gerust contact met ons op!

 

ID.Switch rekenvoorbeeld

Wij hebben een indicatief rekenvoorbeeld opgesteld. Deze zijn gebaseerd op een overstap naar de ID.Buzz na 18 maanden.

Caddy Cargo 55 kW Economy Business

Standaard leasetarief per maand: € 379
ID.Switch bijdrage per maand: € 49
Korting bij overstap: € 882

Transporter 66 kW Economy Business

Standaard leasetarief per maand: € 449
ID.Switch bijdrage per maand: € 57
Korting bij overstap: € 1.026

Vraag onze Bedrijfswagens-adviseurs naar de voorwaarden en een voorstel op maat.

ID.Buzz & ID.Switch | Informatie

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!

Over de ID.Buzz

De iconische T1 bus kent iedereen nog wel. Wanneer deze oude stijl gecombineerd wordt met de technologie en design van de toekomst, dan weten we zeker dat er een waardige opvolger klaarstaat. De ID.Buzz is er ook als Cargo uitvoering waardoor werkend Nederland deze bus voor alle doeleinden in kan zetten. De timmerman of elektricien kan duurzaam naar de klus en de pakketbezorger kan geruisloos de pakketjes afleveren. Wilt u meer lezen over de ID.Buzz? Kijk dan verder via onderstaande button. Wilt u alvast een elektrisch adviesgesprek? Dat is natuurlijk mogelijk. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

ID.Buzz bekijken Elektrisch adviesgesprek