e-Crafter acties

Bij DAGO-Bedrijfswagens denken wij graag met u mee in duurzame mobiliteitsoplossingen. Denk bijvoorbeeld eens aan de Volkswagen e-Crafter. De volledig elektrische bedrijfswagen is nu voorzien van € 6.750 duurzaamheidspremie waardoor u de e-Crafter al vanaf € 49.950 rijdt. Elektrisch rijden is natuurlijk anders dan u gewend zult zijn. Ook hiervoor hebben wij extra services beschikbaar gesteld. Zo krijgt u advies van experts over het opladen van de bus en is er een rijtraining beschikbaar gesteld met een expert voor een maximale actieradius. Daarnaast behoudt u grip op de kosten doordat onderhoud en garantie inbegrepen is. Wij denken graag met u mee om uw duurzame ambities kracht bij te zetten!

Contact opnemen

Vanaf € 49.950

De e-Crafter is er vanaf € 49.950 of vanaf € 725 per maand in combinatie met Full Operational Lease. Tevens is er 8 jaar onderhoud en APK inbegrepen tot 240.000 km. Op de hoogvoltaccu ontvangt u ook 8 jaar garantie (tot een maximum van 160.000 km). Onze adviseurs denken graag met u mee voor een passend voorstel!

Zij gingen u voor

Het wagenpark van Zevenbergen Zonne-energie uit Aalten en Hulkenberg Transportoplossingen uit 's-Heerenberg hebben wij al mogen verduurzamen. Bent u de volgende?