e-Crafter acties

Bij DAGO-Bedrijfswagens denken wij graag met u mee in duurzame mobiliteitsoplossingen. Denk bijvoorbeeld eens aan de Volkswagen e-Crafter. De volledig elektrische bedrijfswagen is nu voorzien van € 10.000 duurzaamheidspremie waardoor u de e-Crafter al vanaf € 46.700 rijdt. Elektrisch rijden is natuurlijk anders dan u gewend zult zijn. Ook hiervoor hebben wij extra services beschikbaar gesteld. Zo krijgt u advies van experts over het opladen van de bus en is er een rijtraining beschikbaar gesteld met een expert voor een maximale actieradius. Daarnaast behoudt u grip op de kosten doordat onderhoud en garantie inbegrepen is. Wij denken graag met u mee om uw duurzame ambities kracht bij te zetten!

Fiscale voordelen / subsidie:

  • Is uw onderneming gevestigd in de provincie Gelderland dan ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe e-Crafter € 4.000 subsidie 
  • De e-Crafter komt in aanmerking voor de MIA (milieu investerings-aftrek). U mag maar liefst 36% van het investeringsbedrag in mindering brengen op uw fiscale winst.
  • LET OP: Vanaf 15 maart a.s. komt de Volkswagen e-Crafter in aanmerking voor de Subsidie Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA). De hoogte van deze subsidie op de e-Crafter is € 5.000. Gecombineerd met de duurzaamheidspremie betekent dit dus extra voordeel oplopend tot € 15.000.
Contact opnemen

Vanaf € 56.700 (exclusief € 10.000 duurzaamheidssubsidie)

De e-Crafter is er vanaf € 56.700 exclusief duurzaamheidssubsidie. Tevens is er 8 jaar onderhoud en APK inbegrepen tot 240.000 km. Op de hoogvoltaccu ontvangt u ook 8 jaar garantie (tot een maximum van 160.000 km). Onze adviseurs denken graag met u mee voor een passend voorstel!

Neem contact met ons op!

Actuele voorraad e-Crafter modellen

Zij gingen u voor

Het wagenpark van Zevenbergen Zonne-energie uit Aalten en Hulkenberg Transportoplossingen uit 's-Heerenberg hebben wij al mogen verduurzamen. Bent u de volgende?