Actie De Volkswagen Amarok. Verschil moet er zijn.

Méér luxeExtra informatie
Je hebt patsers. En je hebt krachtpaters.

Maak het verschil met de nieuwe Volkswagen Amarok, nu inclusief € 2.000 inruilpremie.

  • Nieuwe 3.0 L TDI V6 motoren
  • 580 Nm koppel
  • De enige pickup met off-road ABS
  • Financal lease vanaf 334 p/mnd

Soepel op de onverharde weg en temperamentvol op het asfalt. De Amarok met krachtige V6-motor biedt alles wat je verwacht van een allround pick-up uit het premiumsegment. En meer! Een strak design, robuuste constructie, een hoog vermogen en ongekende off-road rijeigenschappen.

Profiteer tijdelijk van voordelige financial lease, € 2.000 extra inruilpremie en voordelig Eco-leder in uw nieuwe Amarok.

Eco-leder tijdelijk vanaf € 639.

Een extra luxe uitstraling voor jouw Amarok met het Eco-leder interieur. Het Eco-leder heeft vele goede producteigenschappen, zoals een hoge slijtvastheid en een ademende werking. De uitstraling en structuur van het Eco-leder is gelijk aan echt leder, gekoppeld aan een scherpe prijsstelling. Het Eco-leder is te verkrijgen in 6 verschillende kleuren en een afwijkende kleur van de stiksels of middenbanen. Tijdelijk heeft het Eco-nappa leder (met een extra fijne structuur) geen meerprijs.
Meerprijs Honingraat van € 250 voor € 100.

Financial Lease met 4 jaar Garantie.

Als je nu een Careport Financial Lease contract afsluit bij DAGO Bedrijfwagens, verleng je gratis de garantie op je bedrijfswagen van 2 tot maar liefst 4 jaar. Zo rijd je 4 jaar zorgeloos in je nieuwe Volkswagen bedrijfswagen en profiteer je bovendien een scherp rentetarief: 2,99%.

U rijdt al een Amarok vanaf € 334 per maand.

Meer weten of gebruik maken van een van onze Volkswagen Amarok acties?

Neem contact met ons op!

Ik wil meer informatie / een adviesgesprek / een offerte / een inruilvoorstel

 

Volkswagen Bedrijfswagens AmarokOpties en extra's