Crafter acties

De Volkswagen Crafter is de praktische, innovatie en efficiënte bedrijfswagen. Het uitgangspunt van klantgerichte transportoplossingen bieden met de hoogste efficiency zien we overal terug. De Volkswagen Crafter zien we in veel uiteenlopende branches terug waardoor het altijd een gerichte transportoplossing heeft. DAGO Bedrijfswagens staat ook in deze moeilijke tijd voor u klaar. Voor de een zal de bedrijfsvoering wellicht staan, maar voor de ander is het wellicht extra hard werken. Wij willen in ieder geval benadrukken dat wij er voor u zijn in deze tijd. Voor een snelle mobiliteitsoplossing bent u bij DAGO Bedrijfswagens aan het juiste adres. 

Uitrustingslines met extra veel voordeel

De Volkswagen Crafter Highline en Exclusive Edition zijn er nu met extra veel voordeel. De Highline heeft een voordeel van € 2.690 en de Exclusive Edition zelfs € 4.751. 

Highline

De Highline bouwt verder op de Comfortline uitrusting en bevat onder andere de volgende zaken:

  • Geveerde bestuurdersstoel
  • Parkeersensoren rondom het voertuig
  • Achteruitrijcamera
  • Stuurwielbediening
  • Radio met touchscreen display en App Connect

Exclusive Edition

De Exclusive Edition is alleen beschikbaar op de bestelwagen 3,0t en 3,5t en gaat verder met de uitrusting van de Highline. 

  • Lichtmetalen velgen
  • LED-koplampen
  • Adaptive Cruise Control
Onze adviseurs, Pim van Aalst, Johan ten Have en Sjoerd Zwaan komen graag met u in contact en bespreken graag de maatwerkmogelijkheden!
Meer info over de Crafter Voorraad bekijken

Gratis 8-trapsautomaat

Comfortabel en relaxt rijden? Denk dan eens aan de 8-traps automaat van de Crafter. Dit is zeker geen overbodige luxe wanneer er veelvuldig geschakeld dient te worden. Zo kunt u zich volledig concentreren op het verkeer. De 8-traps volautomaat was er al voor € 1.000 i.p.v. € 2.000, maar de komende actieperiode doen we er nog eens een schepje bij bovenop: wij mogen u de automaat gratis aanbieden! 

€ 1.500 extra inruilvoordeel

Indien u wat in te ruilen heeft ontvangt u nu tijdelijk een extra inruilpremie van € 1.500 cadeau. Het maakt niet uit welk merk het is, wij doen het cadeau. De inruilpremie komt bovenop de inruilwaarde en alle andere acties. 

Crafter vanaf € 292 per maand

Bij DAGO Bedrijfswagens begrijpen wij dat vakmannen zoals u helderheid en zekerheid willen. Dat kunnen wij u bieden. Met Financial Lease rijdt u al een gloednieuwe Volkswagen Crafter vanaf € 292 per maand inclusief 4 jaar garantie. U bent eigenaar van de bus waardoor de rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar zijn. Onze adviseurs maken graag een voorstel op maat! Elke bus is immers maatwerk. 

Tijdelijke actie

Nu tijdelijk 50% korting op Financial Lease. De eerste 6 maanden van € 292 voor € 146 per maand.

Gesloten laadbak actie

We creëerden samen met echte vakmensen de Volkswagen Crafter Gesloten Laadbak. Een doordachte bedrijfswagen die elkewerkdag een stuk lichter maakt. Op de Crafter Chassis met een chassislengte tot 4.70 meter kun je pas echt bouwen. Tijdelijk ontvangt u nu tot € 1.2250 voordeel op de Crafter met Gesloten Laadbak en €1.750 voordeel op de BE-Combi Plus Systeem. Met het BE-Combi Plus Systeem kunt u echt zware ladingen gaan vervoeren. Vraag onze Bedrijfswagens adviseurs naar de voorwaarden!

Een greep uit onze voorraad