Crafter acties

De Volkswagen Crafter is de praktische, innovatie en efficiënte bedrijfswagen. Het uitgangspunt van klantgerichte transportoplossingen bieden met de hoogste efficiency zien we overal terug. De Volkswagen Crafter zien we in veel uiteenlopende branches terug waardoor het altijd een gerichte transportoplossing heeft. DAGO Bedrijfswagens staat ook in deze moeilijke tijd voor u klaar. Voor de een zal de bedrijfsvoering wellicht staan, maar voor de ander is het wellicht extra hard werken. Wij willen in ieder geval benadrukken dat wij er voor u zijn in deze tijd. Voor een snelle mobiliteitsoplossing bent u bij DAGO Bedrijfswagens aan het juiste adres. 

Meer info over de Crafter Voorraad bekijken

8-trapsautomaat voordeel

Comfortabel en relaxt rijden? Denk dan eens aan de 8-traps automaat van de Crafter. Dit is zeker geen overbodige luxe wanneer er veelvuldig geschakeld dient te worden. Zo kunt u zich volledig concentreren op het verkeer. De 8-traps volautomaat is er nu voor € 1.000 i.p.v. € 2.000. 

€ 1.000 extra inruilvoordeel

Indien u wat in te ruilen heeft ontvangt u nu tijdelijk een extra inruilpremie van € 1.000 cadeau. Het maakt niet uit welk merk het is, wij doen het cadeau. De inruilpremie komt bovenop de inruilwaarde en alle andere acties. 

Crafter vanaf € 292 per maand

Bij DAGO Bedrijfswagens begrijpen wij dat vakmannen zoals u helderheid en zekerheid willen. Dat kunnen wij u bieden. Met Financial Lease rijdt u al een gloednieuwe Volkswagen Crafter vanaf € 292 per maand inclusief 4 jaar garantie. U bent eigenaar van de bus waardoor de rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar zijn. Onze adviseurs maken graag een voorstel op maat! Elke bus is immers maatwerk. 

Een greep uit onze voorraad