De Volkswagen Crafter is de praktische, innovatie en efficiënte bedrijfswagen. Het uitgangspunt van klantgerichte transportoplossingen bieden met de hoogste efficiency zien we overal terug. De Volkswagen Crafter zien we in veel uiteenlopende branches terug waardoor het altijd een gerichte transportoplossing heeft. DAGO Bedrijfswagens staat ook in deze moeilijke tijd voor u klaar. Voor de een zal de bedrijfsvoering wellicht staan, maar voor de ander is het wellicht extra hard werken. Wij willen in ieder geval benadrukken dat wij er voor u zijn in deze tijd. Voor een snelle mobiliteitsoplossing bent u bij DAGO Bedrijfswagens aan het juiste adres. 

Voor Mekaar Deals

De naam zegt het eigenlijk al, met Volkswagen Bedrijfswagens heeft u de zaken goed voor elkaar en daarnaast zijn we er natuurlijk voor elkaar. We vinden het belangrijk dat u zowel bij de aankoop als service het beste ervaart. 

Op de Volkswagen Crafter ontvangt u nu tijdelijk een extra inruilpremie van € 2.000. Indien u kiest voor de luxe 8-trapsautomaat, dan zijn de kosten ervoor slechts € 995. Ook is de Economy Business uitvoering nu super scherp geprijsd en is de Crafter in Financial Lease er al vanaf € 309 per maand.

En over garantie gesproken, op elke Crafter ontvangt u nu standaard 4 jaar garantie. Dat alles bij mekaar rijdt toch heerlijk?

Onze adviseurs, Pim van Aalst en Sjoerd Zwaan komen graag met u in contact en bespreken graag de maatwerkmogelijkheden!
Meer info over de Crafter Voorraad bekijken

Gratis 8-trapsautomaat

Comfortabel en relaxt rijden? Denk dan eens aan de 8-traps automaat van de Crafter. Dit is zeker geen overbodige luxe wanneer er veelvuldig geschakeld dient te worden. Zo kunt u zich volledig concentreren op het verkeer. De 8-traps volautomaat is er nu voor slechts € 995.

€ 2.000 extra inruilvoordeel

Indien u wat in te ruilen heeft ontvangt u nu tijdelijk een extra inruilpremie van € 2.000 cadeau. Het maakt niet uit welk merk het is, wij doen het cadeau. De inruilpremie komt bovenop de inruilwaarde en alle andere acties. 

Crafter vanaf € 309 per maand

Bij DAGO Bedrijfswagens begrijpen wij dat vakmannen zoals u helderheid en zekerheid willen. Dat kunnen wij u bieden. Met Financial Lease rijdt u al een gloednieuwe Volkswagen Crafter vanaf € 309 per maand inclusief 4 jaar garantie. U bent eigenaar van de bus waardoor de rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar zijn. Onze adviseurs maken graag een voorstel op maat! Elke bus is immers maatwerk. 

Gesloten laadbak actie

We creëerden samen met echte vakmensen de Volkswagen Crafter Gesloten Laadbak. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. Op de Crafter Chassis met een chassislengte tot 4.70 meter kun je pas echt bouwen. Bent u ook benieuwd naar de Crafter met Gesloten Laadbak en ook naar de Crafter  BE-Combi Plus Systeem. Met het BE-Combi Plus Systeem kunt u echt zware ladingen gaan vervoeren. Vraag onze Bedrijfswagens adviseurs naar de mogelijkheden.

Een greep uit onze voorraad