De Volkswagen Crafter is de praktische, innovatie en efficiënte bedrijfswagen. Het uitgangspunt van klantgerichte transportoplossingen bieden met de hoogste efficiency zien we overal terug. De Volkswagen Crafter zien we in veel uiteenlopende branches terug waardoor het altijd een gerichte transportoplossing heeft. Voor een snelle mobiliteitsoplossing bent u bij DAGO Bedrijfswagens aan het juiste adres. 

Op de Volkswagen Crafter ontvangt u nu tijdelijk een extra inruilpremie van € 1.500. Ook is de Economy Business uitvoering nu super scherp geprijsd en is de Crafter in Financial Lease er al vanaf € 299 per maand.

En over garantie gesproken, op elke Crafter ontvangt u nu standaard 4 jaar garantie. Dat alles bij mekaar rijdt toch heerlijk?

Onze adviseurs, Pim van Aalst en Sjoerd Zwaan komen graag met u in contact en bespreken graag de maatwerkmogelijkheden!

Meer info over de Crafter Voorraad bekijken

€ 1.500 extra inruilvoordeel

Indien u wat in te ruilen heeft ontvangt u nu tijdelijk een extra inruilpremie van € 1.500 cadeau. Het maakt niet uit welk merk het is, wij doen het cadeau. De inruilpremie komt bovenop de inruilwaarde en alle andere acties. 

Crafter vanaf € 299 per maand

Bij DAGO Bedrijfswagens begrijpen wij dat vakmannen zoals u helderheid en zekerheid willen. Dat kunnen wij u bieden. Met Financial Lease rijdt u al een gloednieuwe Volkswagen Crafter vanaf € 299 per maand inclusief 4 jaar garantie. U bent eigenaar van de bus waardoor de rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar zijn. Onze adviseurs maken graag een voorstel op maat! Elke bus is immers maatwerk. 

Gesloten laadbak actie

We creëerden samen met echte vakmensen de Volkswagen Crafter Gesloten Laadbak. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. Op de Crafter Chassis met een chassislengte tot 4.70 meter kun je pas echt bouwen. Bent u ook benieuwd naar de Crafter met Gesloten Laadbak en ook naar de Crafter  BE-Combi Plus Systeem. Met het BE-Combi Plus Systeem kunt u echt zware ladingen gaan vervoeren. Vraag onze Bedrijfswagens adviseurs naar de mogelijkheden.

Een greep uit onze voorraad