Droomt u over een nieuwe Bedrijfswagen?

Droomt u al over uw volgende bedrijfswagen? Met onze DAGO Droomdeals kunnen wij uw wensen hopelijk sneller vervullen. Onze nieuwe- en bedrijfswagen occasion uit voorraad zijn nog niet eerder zo scherp geprijsd! Dat is echter nog niet alles want er is veel meer voordeel!

Onze Droomdeals

Droomt u al over uw volgende bedrijfswagen? Van 20 mei t/m 3 juni hebben wij Droomdeals, waarmee wij uw wens in vervulling willen laten gaan. Zo zijn onze bedrijfswagens op voorraad nog niet eerder zo scherp geprijsd. En er is veel meer voordeel! Ook onze occasions zijn scherp geprijsd en beschikken over aantrekkelijke extra's.

Onze Droomdeals
Bij aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen profiteert u niet alleen van scherpe prijzen op bedrijfswagens uit voorraad, maar ook van leuke extra's:

  • Bij aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen ontvangt u 2 jaar extra fabrieksgarantie. Dit geldt ook voor de landelijke voorraad
  • Extra zekerheid met het gratis PlusPakket bij aanschaf van een gebruikte bedrijfswagen. 
  • Gratis betimmering bij aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen
  • Scherpe leasetarieven
  • Indien gewenst bezorgen wij de Bedrijfswagen gratis bij u thuis!
  • Bij aankoop van een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen ontvangt u een Golf-les arrangement* bij Golfclub 't Zelle in Hengelo Gld. voor 2 personen door golfprofessional Marco de Bake t.w.v. € 198. 

Online 7 dagen per week geopend

De actie periode is van 20 mei t/m 3 juni. Wij zijn online 7 dagen per week geopend. Op Hemelvaartsdag en op 2e Pinksterdag zijn de showrooms gesloten maar zijn wij online en telefonisch wel bereikbaar!

Veilig bezoek aan onze showroom of 100% online

Heeft u uw droomauto gevonden? U bent van harte welkom in onze showroom of via onze online kanalen. Denk bijvoorbeeld aan WhatsApp. Uiteraard kunt u ook een bezoek met ons afspreken. Wij zorgen voor een veilige omgeving volgens de RIVM normen. Bekijk de contactmogelijkheden.

 

Wij staan voor u klaar!