Volkswagen Bedrijfswagens

Wij hebben een bus voor elke klus! Een bedrijfswagen aanschaffen is maatwerk. De een zoekt vervoer van personen,
de ander moet groot materieel kwijt, weer een ander wil een mobiel kantoor. Wij laten u graag zien dat Volkswagen een bus voor elke klus heeft. Naast de aanschaf zijn wij ook het adres voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan uw bedrijfswagen. Wij faciliteren alles rondom uw bedrijfsbus!

Bedrijfswagen Droomdeals

Droomt u al over uw volgende bedrijfswagen? Met onze DAGO Droomdeals kunnen wij uw wensen hopelijk sneller vervullen. Onze nieuwe- en bedrijfswagen occasions uit voorraad zijn nog niet eerder zo scherp geprijsd! Dat is echter nog niet alles want er is veel meer voordeel!

  • 2 jaar extra garantie bij aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen
  • Gratis PlusPakket bij aanschaf van een gebruikte bedrijfswagen
  • Extra scherpe leasetarieven
  • Gratis betimmering
  • Bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen ontvangt u een golf-les arrangement gratis.
Bekijk onze droomdeals

Volkswagen Amarok Aventura

Droomdeals bij DAGO, ook deze Volkswagen Amarok doet mee. Deze Amarok Aventura is voorzien van een 258 pk sterke V6 3.0 TDI motor en zit vol met opties. Ook is deze Amarok met zijn origineel verlengde dubbel cabine ideaal voor de ondernemer. Wel 5 zitplaatsen, maar geen BPM plicht waardoor u selchts € 45 wegenbelasting betaalt i.p.v. € 241. Daarnaast heeft u mogelijk ook recht op investeringsaftrek.

Foto's met dank aan 501.8photography

Amarok bekijken Contact opnemen

Werkplaatsacties

Bij DAGO kunt u het hele jaar door profiteren van aantrekkelijke acties voor uw Volkswagen Bedrijfswagen. Denk bijvoorbeeld aan een seizoenscheck voor slechts € 16,50 of aantrekkelijke accessoires en wielensets voor uw bedrijfswagen.

Werkplaatsacties bekijken

Volkswagen Bedrijfswagens dealer van het jaar 2019

In 2019 zijn wij uitgeroepen tot Volkswagen Bedrijfswagens dealer van het jaar 2019. Een ongekende prestatie waar wij met zijn allen zeer trots op mogen zijn! Naast de dealer van het jaar uitreiking heeft onze Volkswagen Bedrijfswagens verkoopleider Pim van Aalst vandaag ook zijn Gouden Volkswagen Speld ontvangen. Dit als erkenning voor zijn succesvolle bijdrage aan de groei van het merk Volkswagen Bedrijfswagens.

Kunnen wij u helpen?