Volkswagen Bedrijfswagens

Wij hebben een bus voor elke klus! Een bedrijfswagen aanschaffen is maatwerk. De een zoekt vervoer van personen,
de ander moet groot materieel kwijt, weer een ander wil een mobiel kantoor. Wij laten u graag zien dat Volkswagen een bus voor elke klus heeft. Naast de aanschaf zijn wij ook het adres voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan uw bedrijfswagen. Wij faciliteren alles rondom uw bedrijfsbus!

Werkplaatsacties

Bij DAGO kunt u het hele jaar door profiteren van aantrekkelijke acties voor uw Volkswagen Bedrijfswagen. Denk bijvoorbeeld aan een seizoenscheck voor slechts € 16,50 of aantrekkelijke accessoires en wielensets voor uw bedrijfswagen.

Plan uw bandenwissel!

Bandenwissel

Bandenwissel + overige werkzaamheden

Werkplaatsacties bekijken

Kunnen wij u helpen?

Volkswagen Bedrijfswagens dealer van het jaar 2019

In 2019 zijn wij uitgeroepen tot Volkswagen Bedrijfswagens dealer van het jaar 2019. Een ongekende prestatie waar wij met zijn allen zeer trots op mogen zijn! Naast de dealer van het jaar uitreiking heeft onze Volkswagen Bedrijfswagens verkoopleider Pim van Aalst vandaag ook zijn Gouden Volkswagen Speld ontvangen. Dit als erkenning voor zijn succesvolle bijdrage aan de groei van het merk Volkswagen Bedrijfswagens. Op de foto treft u onze Volkswagen Bedrijfswagens adviseurs Sjoerd Zwaan, Pim van Aalst en Johan ten Have.