Volkswagen Bedrijfswagens

Wij hebben een bus voor elke klus! Een bedrijfswagen aanschaffen is maatwerk. De een zoekt vervoer van personen,
de ander moet groot materieel kwijt, weer een ander wil een mobiel kantoor. Wij laten u graag zien dat Volkswagen een bus voor elke klus heeft. Naast de aanschaf zijn wij ook het adres voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan uw bedrijfswagen. Wij faciliteren alles rondom uw bedrijfsbus!

Wij staan voor u klaar!

Kunnen wij u helpen met een nieuwe of gebruikte Bedrijfswagen? Onze Bedrijfswagens-adviseurs staan voor u klaar! Op afspraak bent u van harte welkom in Aalten of Doetinchem. Om alle tijd voor u te kunnen plannen en ons aan de maatregelen te kunnen houden waarderen wij het wel als u vooraf even contact met ons opneemt. Dat kan via de website en natuurlijk per mail of telefoon. 

Telefoon: 0314-376 300
Mail: bedrijfswagens@dago.nl
 

Maak kennis met de nieuwe Caddy!

De nieuwe Volkswagen Caddy is gearriveerd en beschikbaar voor een proefrit! Wij laten u graag kennismaken met dit prachtige en populaire model. Onze Bedrijfswagens specialisten Sjoerd Zwaan en Pim van Aalst vertellen u graag meer over de nieuwe Caddy. Plan een overtuigende proefrit bij onze vestiging in Doetinchem!

Proefrit plannen Alles lezen over de Caddy

Kunnen wij u helpen?

Ons Volkswagen-Bedrijfswagen team

Maak alvast online kennis met ons Volkswagen-Bedrijfswagen team! Wij hopen u natuurlijk op locatie te ontmoeten, maar bij deze heeft u al een beeld van ons team. Het team wordt aangevoerd door Pim van Aalst en samen met Sjoerd Zwaan en Razmik Hamo doen zij er alles aan om de bus voor uw klus te vinden! Wilt u meer weten over lease? Dan bent u bij onze leasespecialist Ron Visser aan het juiste adres.