Volkswagen Bedrijfswagens

Wij hebben een bus voor elke klus! Een bedrijfswagen aanschaffen is maatwerk. De een zoekt vervoer van personen,
de ander moet groot materieel kwijt, weer een ander wil een mobiel kantoor. Wij laten u graag zien dat Volkswagen een bus voor elke klus heeft. Naast de aanschaf zijn wij ook het adres voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan uw bedrijfswagen. Wij faciliteren alles rondom uw bedrijfsbus!

Wij staan voor u klaar!

Kunnen wij u helpen met een nieuwe of gebruikte Bedrijfswagen? Onze Bedrijfswagens-adviseurs staan voor u klaar! Ook zonder afspraak bent u van harte welkom in Aalten of Doetinchem. Om alle tijd voor u te kunnen plannen en ons aan de maatregelen te kunnen houden waarderen wij het wel als u vooraf even contact met ons opneemt. Dat kan via onze online planner en natuurlijk per mail of telefoon. 

Telefoon: 0314-376 300
Mail: bedrijfswagens@dago.nl
 

Showroomafspraak Aalten Showroomafspraak Doetinchem

Maak kennis met de nieuwe Caddy!

De nieuwe Volkswagen Caddy is gearriveerd en beschikbaar voor een proefrit! Wij laten u graag kennismaken met dit prachtige en populaire model. Onze Bedrijfswagens specialisten Sjoerd Zwaan en Pim van Aalst vertellen u graag meer over de nieuwe Caddy. Plan een overtuigende proefrit bij onze vestiging in Doetinchem!

Proefrit plannen Alles lezen over de Caddy

Kunnen wij u helpen?