De Volkswagen dealer voor de Achterhoek

Welkom bij DAGO Volkswagen. Met verkoopvestigingen in Aalten en Doetinchem, servicevestigingen in Aalten, Doetinchem en Ulft zijn wij al sinds 1969 een begrip in de Achterhoek. Voor alles rondom Volkswagen bent u bij ons aan het juiste adres!

ID.5 nu bij ons in de showroom

De eerste Coupé-SUV is gearriveerd en direct beschikbaar voor een proefrit. Ontdek de ID.5 en plan eenvoudig uw proefrit in!

Ontdek de ID.5

Volkswagen ID. Buzz is nu te bestellen

De nieuwe Volkswagen ID. Buzz is inmiddels gepresenteerd. De vanafprijs van deze moderne en luxe Volkswagen ID. Buzz is € 69.990 incl. BTW. Hij is vrij te bestellen bij onze Volkswagen-vestiging in Aalten en Doetinchem. Daarnaast kunt u hem online zelf samenstellen en bekijken welke opties het beste bij u passen.

Bestel hier de ID. Buzz

Volkswagen Taigo nu te bestellen

De nieuwe Volkswagen Taigo is per direct te bestellen bij onze Volkswagen-vestiging in Aalten en Doetinchem. We kunnen de Taigo zien als een echte sportieve compacte auto met een hoge zit. De auto wordt op hetzelfde platform gebouwd als bijvoorbeeld de Polo en de T-Cross. De Volkswagen Taigo is te bestellen vanaf € 29.590. Op onze website leest u alles over dit nieuwe model en daarnaast kunt u de Taigo ook alvast geheel naar eigen wens samenstellen. Op basis daarvan kunnen wij een offerte maken en/of u nog enkele tips geven met betrekking tot de configuratie. 

Wij staan voor u klaar!

Alles lezen over de Taigo Prijslijst Taigo bekijken

Maak kennis met de ID.3 en / of ID.4

Now you can! Vanaf nu heeft u de mogelijkheid om kennis te maken met de toekomst van Volkswagen. Zowel de nieuwe Volkswagen ID.3 als Volkswagen ID.4 staat voor u klaar bij DAGO Autogroep. Wij nodigen u dan ook van harte uit om de elektrische Volkswagen-modellen zelf te komen ervaren. Via onderstaande buttons kunt u eenvoudig een proefrit plannen!

ID.3 proefrit ID.4 proefrit

Bekijk onze voorraad

Wij hebben een grote voorraad van kwalitatieve Volkswagen modellen. Al onze auto's uit voorraad zijn dealer onderhouden. Dat betekent dat wij alleen modellen hebben met een sluitende onderhoudshistorie en dat deze gecontroleerd zijn door echte experts. U kunt er dus vanuit gaan dat de aangeboden Volkswagen de onderhoudsbeurten volgens de fabrikant van de fabriek heeft gehad, tevens zijn deze onderhoudsbeurten uitgevoerd door een erkende Volkswagen service dealer. Een echte Volkswagen dealer kent immers de Volkswagen het beste. Bekijk onze voorraad en vraag een proefrit aan! Hebben wij uw gewenste Volkswagen niet op voorraad? Laat het ons weten, wij gaan graag voor u op zoek!

Kunnen wij u helpen?

Onze mensen maken het persoonlijk!

Persoonlijke benadering en contact vinden wij erg belangrijk. Niet alleen bij Volkswagen, maar binnen de gehele groep. Wij streven er dan ook naar om onder prettige omstandigheden contact te hebben met u als klant. Wij zijn er voor u, voor het kopen/verkopen van uw auto tot het uitvoeren van service & onderhoud, lease, vakkundig schadeherstel en garantiewerkzaamheden.

Werkplaatsafspraak maken?

  • 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
  • Gespecialiseerde monteurs
  • Gratis pechhulp in Europa
  • Servicevestigingen in Aalten, Doetinchem en Ulft
  • Dealeronderhoud volgens de voorschriften van de fabriek
Afspraak maken
monteur