De Volkswagen dealer voor de Achterhoek

Welkom bij DAGO Volkswagen. Met verkoopvestigingen in Aalten en Doetinchem, servicevestigingen in Aalten, Doetinchem en Ulft zijn wij al sinds 1969 een begrip in de Achterhoek. Voor alles rondom Volkswagen bent u bij ons aan het juiste adres!

De ID.3 is gearriveerd!

Now you can! Vanaf nu heeft u de mogelijkheid om kennis te maken met de toekomst van Volkswagen. De nieuwe Volkswagen ID.3 staat voor u klaar bij DAGO Autogroep. Wij nodigen u dan ook van harte uit om de elektrische ID.3 zelf te komen ervaren. Via onderstaande button kunt u eenvoudig een proefrit plannen. 

ID.3 proefrit

Werkplaatsacties

Ook als u in het bezit bent van een Volkswagen wilt u natuurlijk profiteren van aantrekkelijke acties. Denk bijvoorbeeld aan aantrekkelijk geprijsde wielen of accessoires. Ook bieden wij de seizoenscheck en aircocheck aan voor slechts € 20. Een airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling is er daarnaast al vanaf € 139. 

Weer op weg check € 20

Plan nu een 'Weer op weg check' voor slechts € 20 en ontvang het Volkswagen 5 delige Car-Care set t.w.v. € 29,95 cadeau. OP=OP

Werkplaatsacties bekijken Werkplaatsafspraak maken

Bekijk onze voorraad

Wij hebben een grote voorraad van kwalitatieve Volkswagen modellen. Al onze auto's uit voorraad zijn dealer onderhouden. Dat betekent dat wij alleen modellen hebben met een sluitende onderhoudshistorie en dat deze gecontroleerd zijn door echte experts. U kunt er dus vanuit gaan dat de aangeboden Volkswagen de onderhoudsbeurten volgens de fabrikant van de fabriek heeft gehad, tevens zijn deze onderhoudsbeurten uitgevoerd door een erkende Volkswagen service dealer. Een echte Volkswagen dealer kent immers de Volkswagen het beste. Bekijk onze voorraad en vraag een proefrit aan! Hebben wij uw gewenste Volkswagen niet op voorraad? Laat het ons weten, wij gaan graag voor u op zoek!

Kunnen wij u helpen?

Onze mensen maken het persoonlijk!

Persoonlijke benadering en contact vinden wij erg belangrijk. Niet alleen bij Volkswagen, maar binnen de gehele groep. Wij streven er dan ook naar om onder prettige omstandigheden contact te hebben met u als klant. Wij zijn er voor u, voor het kopen/verkopen van uw auto tot het uitvoeren van service & onderhoud, lease, vakkundig schadeherstel en garantiewerkzaamheden.

Werkplaatsafspraak maken?

  • 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
  • Gespecialiseerde monteurs
  • Gratis pechhulp in Europa
  • Servicevestigingen in Aalten, Doetinchem en Ulft
  • Dealeronderhoud volgens de voorschriften van de fabriek
Afspraak maken