ŠKODA dealer Achterhoek

DAGO Autogroep is per 1 februari 2014 officieel  ŠKODA dealer in de Achterhoek! Na jarenlang erkend  ŠKODA-servicepartner te zijn geweest, besloten wij in 2014 de services uit te breiden door ook verkoopactiviteiten op te starten. In onze gloednieuwe  ŠKODA-showroom in Doetinchem heeft u de mogelijkheid alle nieuwe  ŠKODA-modellen te bewonderen en te ervaren. Kom gerust eens langs!

Officieel ŠKODA-dealer, dezelfde gastvrijheid

DAGO Autogroep is sinds 1969 officieel VAG-dealer in de Achterhoek. Naast de merken Volkswagen, Audi, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens is ook ŠKODA nu toegevoegd aan het merkengamma. In onze geheel nieuwe showroom ervaart u de échte ŠKODA-merkbeleving zonder het gevoel van gastvrijheid te verliezen. De Achterhoekse, nuchtere mentaliteit zit ook bij onze verkoopadviseurs in het bloed. Zij helpen u dan ook maar wat graag aan de ŠKODA van uw keuze!

Ook voor onderhoud, garantie en reparatie aan uw ŠKODA kunt u bij DAGO terecht, onze serviceadviseur Jurriaan de Ruijter en ŠKODA- monteurs Stephan, Edwin en Stan helpen u graag weer de weg op! De geheel nieuw ingerichte ŠKODA- werkplaats in Doetinchem biedt ruime capaciteit.

Naast de bovengenoemde activiteiten organiseren wij als ŠKODA dealer diverse introducties voor de nieuwe ŠKODA-modellen. Hiervoor bent u altijd welkom! Begin 2015 hebben wij de nieuwe Fabia en Fabia Combi op gezellige wijze geïntroduceerd, later dit jaar is ook de gloednieuwe Superb op gepaste wijze geïntroduceerd. Bij DAGO bent u altijd de eerste die kennismaakt met de nieuwe modellen, en gaat u nooit met lege handen naar huis.

Uw auto laten onderhouden door een officieel ŠKODA dealer biedt u veel voordelen! Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Twee jaar garantie op reparaties met originele ŠKODA onderdelen
  • Gratis ŠKODA Mobiliteitsservice / pechhulp in heel Europa
  • Behoud van alle ŠKODA- garanties
  • ŠKODA vervangend vervoer
  • Mogelijkheid tot Extra Garantie en het afsluiten van een Zekerheidspolis
  • Gratis productverbeteringen zodat uw ŠKODA technisch up-to-date blijft

Dankzij het onderhoud door onze goed opgeleide vakmensen blijft uw ŠKODA motorisch en op andere vlakken in optimale conditie. Bovendien verhoogt u de (eventuele) inruilwaarde.

 ŠKODA Servicedealer Aalten

In mei 2015 is ook het ŠKODA-servicedealerschap in Aalten verworven. Onze klanten kunnen nu ook voor reparatie, onderhoud en garantie terecht bij onze vestiging in Aalten. Hiermee breiden wij onze capaciteit uit om u beter van dienst te kunnen zijn! Uw ŠKODA dealer van de Achterhoek is dus ruim vertegenwoordigd. Komt u gerust langs voor een afspraak of advies.

Plan werkplaatsafspraak