Terug van weggeweest, de ŠKODA wintercheck voor slechts € 20! Tijdens de check, controleren wij uw ŠKODA op de meest cruciale punten, waaronder banden, remmen, verlichting, ruitenwissers, verwarming , accu en meer. Indien noodzakelijk vullen wij ruitensproeiervloeistof, motorolie en koelvloeistof direct bij. De check duurt ongeveer 30 mintuten, dus u kan er op wachten. Tevens ontvangt u van ons het rapport met de technische bevindingen. 

Wij checken

  • Banden en remmen
  • Licht en zicht
  • Accu en dynamo
  • Motor en vloeistoffen
  • Onderstel en carrosserie
Let op: Wanneer uw ŠKODA Connected is, dan ontvangt u de wintercheck zelfs geheel gratis!
Wintercheck plannen

Gratis ŠKODA wintercheck

De winter komt er weer aan en dat betekent dat het weer de hoogste tijd is voor de ŠKODA Wintercheck. Ben jij Connected met jouw ŠKODA dan is de ŠKODA Wintercheck gratis. Nog niet Connected? Maak meteen een account aan en koppel de app. Zo voorkom je vervelende verrassingen en ga je veilig de winter in.

*De ŠKODA Wintercheck is gratis voor  ŠKODA  rijders die gebruik maken van de (af-fabriek) connectiviteit via  ŠKODA  CONNECT, achteraf connected zijn via de bluetooth DataPlug connectiviteit in de vorm van My  ŠKODA  App of ŠKODA CONNECT tijdens de  ŠKODA  wintercheck laten koppelen. 

 

Gratis ruitreparatie

  • Klaar terwijl u wacht
  • 24-uurs service
  • Bij vervanging: altijd een originele ruit inclusief 4 jaar reparatie.
**Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij je autoverzekering geclaimd worden mits je WA beperkt casco of WA volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat je een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk je polisvoorwaarden wat exact voor jou van toepassing is.
 
Ruitreparatie plannen