Heeft u nog geen trekhaak achter uw Skoda? Wij helpen u graag verder en doen u graag een voorstel. Ons voorstel is uiteraard inclusief montage en programmeren. Ook werken wij zoals u van een ŠKODA dealer gewend bent met originele onderdelen. Wij doen u graag een voorstel!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Combideal

Thule VeloCompact 925 fietsendrager

De VeloCompact 925 is een compacte fietsendrager en is geschikt voor twee fietsen tot 25 kg per fiets. Deze kan direct gemonteerd worden op de trekhaak en daarnaast is een 7-polige stekker inbegrepen. De meerprijs van een 7 naar 13 polige stekker bedraagt € 19.95. Gaat u voor de combideal?

 

Ik kies de combideal

Profiteer nu!

Vul onderstaand formulier in om de mogelijkheiden voor een trekhaak aan te vragen. Op basis van uw kenteken maken wij graag een scherp voorstel! Laat het ons ook weten via het formulier. Wij maken graag een voorstel op maat. De aanvraag is uiteraard vrijblijvend en is van kracht wanneer u akkoord op de werkzaamheden heeft gegeven.

Ik maak graag gebruik van:

Liever even telefonisch contact opnemen?

  • Op basis van uw kenteken controleren wij of er eventuele beperkingen gelden m.b.t. wettelijke typegoedkeuring en overige restricties. 
  • Indien u over een geïmporteerd voertuig beschikt, dan is de prijs op aanvraag. Dit vanwege het feit dat er mogelijke restricties zijn zoals andere bekabeling en trekhaakvoorbereiding.
  • De meerprijs voor een witte kentekenplaat bedraagt € 13
  • Inclusief 13-polige kabelset