Gaat uw ŠKODA al een aantal jaren mee? Met Economy Service krijgt u 15% korting op onderhoud op ŠKODA’s van 5 jaar of ouder. Oudere familieleden hebben immers vaak een streepje voor. Zo bent u niet alleen een stuk voordeliger uit, maar blijft u verzekerd van de kwaliteit en diverse services die u van ons gewend bent én blijft uw ŠKODA in topvorm.

 

Gebruik maken van Economy Service Werkplaatsafspraak plannen

4 jaar reparatiegarantie

Ruime auto's, ruime garantie. Bij ŠKODA krijgt u liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de officiële ŠKODA-dealer aan de auto heeft verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten èn vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

De voordelen van de reparatiegarantie:

  • Vergoeding op basis van nieuwwaarde
  • Unieke zekerheid, deze krijg je nergens
  • Voor alle reparaties bij je eigen ŠKODA dealer
  • Op uren en onderdelen
  • Overdraagbaar naar volgende eigenaar
Wij als officiële ŠKODA dealer gebruiken originele onderdelen en hebben de juiste kennis en ervaring in huis. De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen. Dingen waar u van houdt, gunt u het beste onderhoud. Zodat ze het langste meegaan. Zo is het ook met een ŠKODA.
 

Mobiliteitsservice

Pech onderweg? Geen zorgen! Als u de ŠKODA door ons heeft laten onderhouden, komen we gewoon naar u toe en helpen we uw weer op weg. Het is belangrijk dat het onderhoud volgens de officiële voorschriften van de fabriek heeft plaatsgevonden. De garantie houdt in dat je kosteloos wordt geholpen mocht je auto onverhoopt weigeren.

Meer lezen over ŠKODA Mobiliteitsservice

Vooraf een prijs & originele onderdelen

Van hoge onverwachte kosten is bij ons geen sprake. We informeren u altijd voordat er een reparatie uitgevoerd wordt. Ook maken we gebruik van originele onderdelen. Uw ŠKODA verdient namelijk het beste, van ruitenwissers tot remmen.

ŠKODA onderhoud in Aalten en Doetinchem

Bij onze vestigingen in Aalten en Doetinchem bent u van harte welkom voor onderhoud- en reparaties aan uw ŠKODA. Zowel in Aalten als in Doetinchem zijn wij officieel ŠKODA Service dealer, in Doetinchem bent u ook aan het juiste adres voor de aanschaf van een nieuwe ŠKODA. Daar beschikken wij namelijk over een moderne showroom met de nieuwste modellen!

Kunnen wij u helpen?