VerrassendŠKODA

Als lid van VerrassendŠKODA profiteert u van vele extra’s en privileges. Zoveel, dat we ze even op een rij zetten voor u. Wel zo overzichtelijk.

ŠKODA Magazine

U ontvangt gratis het ŠKODA Magazine. Dit is een verfrissend en informeel magazine vol met het laatste nieuws, tips en (reis)aanbiedingen van en over ŠKODA. Verrassend leuk om te lezen.

Nieuwsbrief

Daarnaast ontvangt u iedere maand de digitale nieuwsbrief van ŠKODA in uw mailbox. Deze houdt u op de hoogte van diverse nieuwe acties en aanbiedingen, evenementen en nieuwsberichten. Houd hem dus goed in de gaten, want u kunt dan direct profiteren!

Gratis zomer- en wintercheck

U vindt het belangrijk om te weten of uw ŠKODA het hele jaar in topvorm is. Daarom biedt ŠKODA u een gratis zomer- én wintercheck aan. Uw auto wordt dan gecontroleerd op maar liefst 39 vitale onderdelen, waaronder:

  • Banden
  • Remmen
  • Ruitenwissers
  • Onderstel
  • Motorruimte
  • Carrosserie
  • Elektrische installatie
  • Interieur

Indien blijkt dat er onderhoud nodig is, stelt uw monteur samen met u een serviceplan op en krijgt u een offerte. Behoeft uw auto een reparatie? Dan kan Autobedrijf DAGO  uw ŠKODA repareren.

ŠKODA Parkeren

Als lid van VerrassendŠKODA kunt u zich gratis aanmelden voor Park-line parkeren: met uw mobiele telefoon parkeergeld betalen. Zo betaalt u nooit meer teveel voor parkeren en riskeert u geen boete. De eerste 10 euro krijgt u cadeau en het parkeertarief is voor u ook nog eens extra voordelig. Dat is pas zorgeloos parkeren.

Na uw aanmelding op de website van Park-line, waarbij u uw persoonlijke gegevens en bankrekeningnummer opgeeft, ontvangt u een Park-line kaart. Deze plaatst u achter de voorruit van uw ŠKODA. Wanneer u ergens parkeert, belt of smst u met Park-line om het parkeergebied aan te geven. Als u weer weg gaat, beëindigt u de parkeeractie door weer te bellen of te sms’en met Park-line. Aan het einde van de maand rekent Park-line alle parkeergelden met u af via de door u gekozen betaalmethode. Ideaal toch?

Zeer voordelige all-in APK-keuring

Een all-in APK-keuring kost u als VerrassendŠKODA-lid slechts € 25,-. Dat is dus inclusief afmeldkosten en voor uw dieselauto ook inclusief roetmeting. De all-in APK is volledig voorwaardenvrij, en hoeft niet plaats te vinden in combinatie met gelijktijdig onderhoud. Maar als u wilt kan dat natuurlijk wel. Gewoon wanneer het u het beste uitkomt.

Word VerrassendŠKODA-lid