ŠKODA Reparatie

Gelukkig rijdt u in een ŠKODA, dat betekent dat u weinig te maken heeft met reparaties. Toch komt het voor dat een onderdeel niet meer functioneert en gerepaereerd moet worden. Autobedrijf DAGO staat daarom voor u klaar.

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje… Medeweggebruikers, steenslag en weersomstandigheden kunnen veel schade veroorzaken aan uw auto. DAGO biedt u daarom de uitstekende services van Autoschade Siebelink, uw auto is binnen no-time in topconditie. Wij bieden u de zekerheid en service die u van een service-dealer mag verwachten!

Ruitreparatie

Heb je ruitschade? DAGO herstelt de schade snel en zorgvuldig, en vaak zelfs gratis! Kleine beschadigingen zijn dikwijls vlug verholpen. Als de gehele ruit moet worden vervangen, blijf je verzekerd van een veilige auto waarop de geldende fabrieksgaranties 100% van kracht blijven.

Ruitschade kan je op elk moment overkomen. Daarom staat de ŠKODA Ruitenservice ook op élk moment van de dag (24/7) voor je klaar.
√ Bel tijdens kantooruren je vertrouwde Autobedrijf DAGO op 0314 376 333

√ Bel buiten kantooruren: 0800 – 023 00 24

APK

De APK is een wettelijke verplichte keuring voor auto’s vanaf vier jaar oud (drie jaar voor dieselmodellen). Het doel van de APK is het verbeteren van de verkeersveiligheid en de bescherming van het milieu. Bij de keuring wordt een ŠKODA volgens een vast stramien gecheckt op een groot aantal punten.

Bij Autobedrijf DAGO kost een APK normaal € 45, maar als VerrassendŠKODA-lid kost de APK slechts € 25. En als je de APK plant i.c.m. Longlife- of grote onderhoudsservice is deze helemaal gratis.

Inhoud APK:
  • De verkeersveiligheid
    Remmen, verlichting, wielophanging, gordels, schokdempers, airbag, banden, ruitenwissers, stuurinrichting en carrosserie
  • Het milieu
    De uitstoot van uitlaatgassen
  • De documentatie
    Kilometerstand, voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en gebruikte brandstof
Maak direct werkplaatsafspraak