ŠKODA Occasions

Op zoek naar een ŠKODA occasion met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding? Dan bent u bij DAGO Autogroep aan het juiste adres! DAGO beschikt namelijk over een brede voorraad in ŠKODA occasions. 

De voorraad bestaat onder andere uit tweedehands Superb’s, Octavia’s en Citigo’s. Geïnteresseerd in één van onze occasions? Maak een vrijblijvende proefrit of voer een gratis taxatie in. Klik op onderstaande button voor de volledige ŠKODA occasions voorraad.

Volledige voorraad ŠKODA Occasions

 

ŠKODA Superb Occasions

De ŠKODA Superb heeft een superieure klasse en strak design. De Superb wordt gezien als het vlaggenschip van ŠKODA en tilt het merk dan ook naar een hoger niveau op gebied van creativiteit en technologie. Naast het vlijmscherpe design is de prijs-kwaliteitsverhouding buitengewoon interessant. Bekijk hieronder de occasions voorraad van de Superb.

Superb Occasions voorraad

 

ŠKODA Octavia Occasions

De Octavia, het goed verkopende model van ŠKODA, heeft een nieuw design en is verder verbeterd. De ŠKODA Octavia occasions zijn dan ook zeer geliefd, waardoor er doorgaans een beperkte voorraad is van circa 5 tweedehands Octavia’s. Bekijk de Octavia occasions voorraad door op onderstaande button te klikken.

Octavia Occasions voorraad

 

ŠKODA Citigo Occasions

De ŠKODA Citigo is dankzij zijn kleine afmetingen dé ideale stadsauto. Daarbij is de Citigo ook nog eens verkozen tot goedkoopste in zijn segment. Ondanks de scherpe prijs en beperkte afmetingen, zal de ruimte binnen je verbazen. Tot slot beschikt de Citigo op het gebied van veiligheid over 5 sterren, de maximale score! De Citigo is duidelijk een geliefde auto, vandaar dat we bij dit ŠKODA-model ook over een relatief kleine occasions voorraad beschikken. Klik op onderstaande button om de occasions voorraad te bekijken.

Citigo Occasions voorraad

 

ŠKODA Fabia Occasions

De ŠKODA Fabia is lekker compact met een dynamisch uiterlijk en weggedrag. De occasions voorraad bestaat uit DAGO uit circa 10 Fabia’s. Een ruime voorraad met verschillende bouwjaren en uiteenlopende kilometerstanden, met als gevolg een grote prijsdiversiteit. Klik op onderstaande button om de ŠKODA occasions voorraad van de Fabia te zien.

Fabia Occasions voorraad

 

ŠKODA Yeti Occasions

De ŠKODA Yeti is wellicht de meest nuttige SUV die er is! Deze ŠKODA is sterk en compact. De Yeti rijdt zonder problemen over ruw terrein en is daarnaast toch wendbaar en flexibel in de stad. Het uitdagende interieur en de efficiënte motoren maken de Yeti de ideale SUV voor op de weg. Klik op onderstaande button om de occasions voorraad van de krachtige ŠKODA Yeti te zien.

Yeti Occasions voorraad

 

ŠKODA Rapid Occasions

De ŠKODA Rapid is de laatste ŠKODA in de occasions voorraad. De Rapid is met zijn ruimte in zijn mooiste vorm. Een moderne, strak gelijnde hatchback die nieuwe maatstaven zet binnen zijn segment. Ontdek deze elegante ŠKODA bij DAGO door een vrijblijvende proefrit te maken. Klik op onderstaande button voor de volledige occasions voorraad van de Rapid.

Rapid Occasions voorraad

ŠKODA occasions