ŠKODA Garantie

Bij ŠKODA is garantie standaard. Dat je in een uitstekende auto rijdt, is al zeker. Maar daarbovenop hebben nieuwe ŠKODA’s een garantietermijn van twee jaar, vanaf de aflevering door de officiële ŠKODA-dealer, met uitzondering van slijtagedelen. Op je carrosserie en lak zit nog langer garantie!

2 jaar garantie op een nieuwe ŠKODA

Dat is een fijn gevoel: twee jaar garantie op je nieuwe ŠKODA personenauto! De termijn gaat in op het moment dat jouw ŠKODA-dealer je de sleutels overhandigt. De datum van eerste toelating, die op deel 1A van je kentekenbewijs staat vermeld, is daarbij overigens bepalend.

2 jaar garantie op originele ŠKODA-onderdelen

Je hebt maar liefst twee jaar garantie op:

  • ŠKODA-originele onderdelen en originele ruildelen, gerekend vanaf de aankoopdatum zonder kilometerbeperking.
  • Indien een onderdeel binnen de garantietermijn van de auto wordt vervangen, blijft de oorspronkelijke garantietermijn van de auto ook op dit onderdeel van kracht. De garantietermijn wordt dus niet verlengd of vernieuwd door tussentijdse vervanging.
  • ŠKODA-ruilmotoren, al dan niet met aangebouwde componenten, ruilversnellingsbakken e.d.
  • ŠKODA-originele accessoires, mits deze zijn aangekocht bij de officiële ŠKODA-dealer/servicevestiging.
Carroseriegarantie

Carrosseriegarantie heeft betrekking op de gevolgen van roestschade die ontstaat door oorzaken van binnenuit. Het bewuste carrosseriedeel wordt dan hersteld.

  • Modellen met 12 jaar carrosseriegarantie: Fabia II, Roomster II, Octavia II, Yeti, Superb II
  • Modellen met 10 jaar carrosseriegarantie: Fabia I, Octavia I, Superb I
Extra garantie ŠKODA

Uiteraard is het ook mogelijk om de standaard fabrieksgarantie op uw ŠKODA uit te breiden met 2 jaar. Zie hieronder voor de mogelijkheden:

skoda extra garantie